Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

27 november 2019

Oproep: Deel je hypotheek verhaal

Oproep: Deel je hypotheek verhaal

Hypotheekvrij zijn wie wil dat nou niet? Er zijn mensen die hypotheekvrij leven. De laatste jaren zijn er veel mensen gaan aflossen op de hypotheek om zo financieel onafhankelijk te worden. Daardoor kunnen ze minder gaan werken, financieel vrij(er) worden of eerder met pensioen gaan.

In de rubriek De hypotheek Van gaan wij een kijkje nemen in de hypotheek van een lezer. Want ja, wie is er niet nieuwsgierig naar de hypotheek van een ander?

hypotheek verhaal
De Hypotheek Van komt elke woensdag online, alleen vandaag is er geen hypotheek verhaal! Omdat er geen nieuwe aanmeldingen voor deze rubriek zijn. Elke week delen lezers hun hypotheek verhaal, de ene lezer lost zijn hypotheek maandelijks af en de andere lezer heeft liever een aflossingsvrije hypotheek. De hypotheek van word elke week goed gelezen. Wil jij mee doen? Meld je dan aan!

Op dit moment zijn er 44 hypotheek verhalen geschreven op Zuinigeman en ik wil graag de komende tijd ook met deze rubriek doorgaan. Ook al kost het mij veel vrije tijd om te werken aan deze persoonlijke financiële verhalen, zelf vind ik het ook interessant hoe andere lezers met hun hypotheek en financiën omgaan. Wil jij je hypotheek verhaal delen? Neem dan contact op met mij op en dan ontvang jij de vragenlijst per mail.

Ook een keer meedoen? Meld je aan!


Ben je druk aan het aflossen of juist niet aan het aflossen? Ben je al hypotheekvrij? En wil je jouw verhaal delen aan de hand van een vragenlijst? Op dit moment zijn er geen nieuwe aanmeldingen voor de rubriek De hypotheek van... Lees jij de rubriek ook zo graag? Zonder aanmeldingen is er geen hypotheek verhaal.

Meld je dan via zuinigeman@gmail.com of via de contact pagina onder vermelding van rubriek De Hypotheek Van. En dan staat jouw verhaal binnenkort op Zuinigeman om anderen te inspireren.
Meld je aan voor de hypotheek van...

Lees ook eens andere verhalen


Hier onder vind je de vorige delen in de serie de hypotheek van...!

De hypotheek van... Ontsladebaas
De hypotheek van... E (anoniem)
De hypotheek van... Esther
De hypotheek van... Simpelrijkleven (Janine)
De hypotheek van... TwoPennies
De hypotheek van... The Budget Life
De hypotheek van... V (anoniem)
De hypotheek van... T (anoniem)
De hypotheek van... S & T (anoniem)
De hypotheek van... D (anoniem)
De hypotheek van... B (anoniem)
De hypotheek van... Anna
De hypotheek van... Lara
De hypotheek van... Caroline
De hypotheek van... Ikkelien
De hypotheek van... P
De hypotheek van... M en L
De hypotheek van... Suzanne (financefitgirl)
De hypotheek van... Mr FinVrij
De hypotheek van... L en W
De hypotheek van... Barry (BespaarBalans)
De hypotheek van... Andre
De hypotheek van... Harm
De hypotheek van... Kris (39) en Barbara (42)
  1. Ik lees al n tijdje mee en ik als Belg snap jullie systeem van hypotheken nog niet helemaal.... Maar toch al n beetje :-) jullie hebben veel vormen/mogelijkheden.
    Ben op zich blij dat het hier eenvoudiger is alleen spijtig dat als wij een boete moeten betalen als we meer willen terug betalen...

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken