Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

Over mij

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Zuinigeman (30 jaar) wonend in de Flevopolder. Samen met vriendlief (27 jaar) gaan wij zuinig door het leven. Voor een big spender als mij was dat wel even wennen in het begin van onze relatie, aangezien mijn vriend een krentenkakker is. Wij bewandelen de weg van het (be)sparen en bezuinigen om onze schulden af te lossen.

Op mijn blog Zuinigeman.nl deel ik mijn verhaal en geef ik tips over financieel onafhankelijk worden, door zuinigaan te leven, bezuinigen, besparen, zuinig aan, consuminderen en aflossen van schulden, financiële onafhankelijkheid, waaronder ook de hypotheek aflossen, eenvoudig leven, hypotheekvrij en eerder stoppen met werken.

De blog naam zuinigeman heb ik verzonnen in juni 2013 toen kwam ook mijn eerste blog bericht online en na 2 blog berichten ben ik gestopt en heb ik mijn blog in december 2016 weer opgepakt. En de domeinnaam zuinigeman.nl gekocht. In 2017 ben ik wekelijks gaan schrijven op zuinigeman daardoor zijn er in 2017 146 artikelen verschenen. In 2018 probeer ik dagelijks een blog bericht te schrijven en op 7 januari 2018 kwam mijn eerste rubriek De Portemonnee Van... online, elke zondag neem ik samen met de lezers een kijkje in iemands portemonnee. De portemonnee van... is het meest gelezen artikel van de week.

Ook weekmenu van de week ervoor komt online en het bedrag wat wij hebben uitgegeven aan de boodschappen. Ook plaatst ik wekelijks onze meterstanden van stroom en gas. En ben ik langzaam gestart met de rubrieken De Hypotheek Van.. & Wat Verdien jij? Ook schrijf ik artikelen over sparen, besparen, schulden en handige bespaartips.

Aangezien ik overal geld op bespaar, bespaar ik ook geld op mijn blog. Deze blog word gratis gehost via het blogger platform. Ik betaal alleen jaarlijks voor mijn domeinnaam. In de zomer van 2018 ben ik begonnen met een nieuwe layout voor de website ik heb een nieuw design gekocht en deze helemaal aangepast, ook is de responsive op alle apparaten. In de zomermaanden veel werk aan gehad, dat zelfs vriendlief dacht dat ik een computer verslaving had. Op 24 september lanceerde ik mijn nieuwe website en ziet de website er tot vandaag er zo uit.

Indien je contact wil opnemen met mij dan kan dat. Vragen staat vrij.

Binnenkort zal ik de overmij pagina verder updaten. Laatste update 28-11-2018

[full-width]

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken