Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

1 augustus 2018

De hypotheek van...

Hypotheekvrij zijn wie wil dat nou niet? Er zijn mensen die hypotheek vrij leven. De laatste jaren zijn er veel mensen gaan aflossen op de hypotheek om zo financieel onafhankelijk te worden of minder te gaan werken. 

In de hypotheek van... gaan wij een kijkje nemen in iemands hypotheek. Want ja, wie is er niet nieuwsgierig naar de hypotheek van anderen?

Helaas is er deze week geen nieuwe blog bericht over de hypotheek van... Op dit moment heeft niemand zich aangemeld voor de rubriek de hypotheek van... en dat is jammer, zodra er weer aanmeldingen zijn komt er een nieuwe blog bericht van de hypotheek van...

De hypotheek van... Ontsladebaas, E (anoniem), Esther en Simpelrijkleven kan je wel terug lezen.

Ook een keer meedoen? Meld je aan!
Ben je druk aan het aflossen of juist niet aan het aflossen? Ben je al hypotheekvrij? En wil je jouw verhaal delen aan de hand van een vragenlijst?

Meld je dan via zuinigeman@gmail.com of via de contact pagina en vermeld daarbij de hypotheek van. En dan staat jouw verhaal binnenkort op Zuinigeman om anderen te inspireren.

Meld je aan voor de hypotheek van...
Lees ook eens andere verhalen
Hier onder vind je de vorige delen in de serie de hypotheek van...!

De hypotheek van... Ontsladebaas
De hypotheek van... E (anoniem)
De hypotheek van... Esther
De hypotheek van... Simpelrijkleven (Janine)
De hypotheek van... TwoPennies

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken