Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

2 augustus 2018

Boodschappen & weekmenu week 30

Boodschappen & weekmenu week 30

In deze week hebben wij boodschappen gedaan bij de volgende supermarkten; Lidl, Plus. Jumbo en de kaasboer. En totaal hebben wij 114,42 euro uitgegeven aan de boodschappen! Een behoorlijk hoog bedrag.

De kaasboer ging 3 weken op vakantie en hebben wij eventjes snel nog 4,5 kg geitenkaas gekocht, 2 kg belegen en 2 kg jonge kaas en 500 gram koemelk kaas.

Wij gingen afgelopen zaterdag zwemmen met de familie in centerparcs en de avond ervoor hebben wij in het kanaal achter ons huis gezwommen want het was ook buiten heel warm 37graden. Ze hebben ook een nachtje gelogeerd een plaknacht was het en iedereen had slecht geslapen.

Het was gezellig en wij hadden extra boodschappen gekocht en nog broodjes voor het ontbijt, brood mee voor het zwemmen, lekkere hapjes voor de avond dat ze kwamen. En met het warme weer op komst heb ik weer extra ingeslagen zodat wij niet zo vaak naar de winkel moeten.

De vakantiestemming zat er goed in. Mijn familie en vriendlief hadden al vakantie, helaas moet ik tot 12 augustus nog werken en daarna heb ik 3 weken vakantie en heb ik met vriendlief nog 9 dagen achter elkaar samen vrij, voordat vriendlief weer gaat werken.
Weekmenu van week 30

Maandag
Zomerse stamppot andijvie met runderbraadworst en vegetarische balletjes in jus.

Dinsdag
Bloemkool curry met zilvervliesrijst.

Woensdag
Per persoon 1/2 Verse pizza met feta salade. Ook macaroni gemaakt maar deze niet gegeten.

Donderdag
Restjes dag/ vegetarische Macaroni gegeten.
Broer van mijn vriend bleef mee eten.

Vrijdag
Vlaamse frieten, salade geitenkaas met verse spinazie, ijsbergsla, paprika, ui, tomaat en komkommer. Schoonvader ging mee eten.

Zaterdag
Met familie gegeten iedereen nam iets mee. Oudste zus, man en kinderen. Jongste zus en kind.

Zondag
Tikki masala, verse tomaat, spinazie, uien, paprika. En vegetarische kipstuckjes. Met zilvervliesrijst geserveerd.

Eet jij gemakkelijke maaltijden/gerechten met het warme weer?
  1. Ik word best laks door het warme weer merk ik. Ik heb ook minder trek en zo, en daardoor heb ik helemaal geen zin meer om mijn best te doen met koken.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken