Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

20 november 2018

Gas en energieverbruik | week 46

Gas en energieverbruik | week 46

In deze week hebben wij veel meer gas verbruikt het verbruik ging met 63% omhoog in vergelijking met week 45. Van 19m3 naar 31m3, dit kom vooral omdat familie langs kwam zondag en ze bleven de gehele middag en begin van de avond. En je laat je familie niet in de kou zitten.

 Waar wij het al bij 20 graden warm hebben in huis, heeft mijn vader liefst 23 a 25 graden in zijn eigen huis. 21,5 graden was het in de woonkamer bij ons. Ik had het mega warm in mijn eigen huis. Zo hebben wij 9m3 verbruikt alleen op afgelopen zondag.

Onze stroom verbruik is gedaald van 63 kWh naar 57 kWh. Ondanks dat neefje en nichtje tablets en mobiele telefoons bij zich hadden. Het stroom verbruik is misschien minder doordat wij vrijdag en zaterdag bijna niet thuis waren.


Week 46 - Maandag 12 november tot zondag 18 november 2018.
Onze stroomverbruik : 57,0 kWh
Onze gasverbruik: 31,0 m3

Kosten volgens de app van Greenchoice 31,14 euro deze week, een stijging van 25% in vergelijking met vorige week.

Gaat jouw/jullie energieverbruik opeens met sprongen omhoog?
 1. Tja, oudere mensen hebben het sneller koud,zeker als ze stilzitten Misschien een fijn warm vest in huis klaarleggen voor je vader, en een lekker wollen kleed. Kan de kachel volgende keer iets minder hoog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn vader had al een warme vest aan en zelfs zijn winterjas later ging de winterjas uit. En hebben wij de verwarming wat hoger gezet. 25 graden vind ik gewoon te heet. Dekentjes hebben wij ook standaard bij de bank liggen en als iemand het koud heeft kan die een dekentje pakken. Zelf heb ik ook een dekentje om als ik op de bank zit.

   Verwijderen
 2. Ik vind het wel sympathiek van je dat je voor je bezoek de temperatuur hoger zet. Ik doe dat ook altijd. Maar daardoor gaan de kosten inderdaad wel omhoog.

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van zondag tot zondag: gas:23 stroom: 29 en water: 1,1 Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken