Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

19 november 2018

Boodschappen & weekmenu week 46

Boodschappen & weekmenu week 46

In deze week hebben wij boodschappen gedaan bij Lidl 89,65 euro, bij de plus supermarkt 11,40 euro, 18,55 euro waren wij kwijt bij de Albert Heijn, we zijn er nog niet. Bij de Jumbo 3,23 euro aan boodschappen en 38,55 euro gekocht aan geitenkaas bij de kaasboer, dit is vacuüm verpakt zodat wij hier een aantal weken mee vooruit kunnen.

161,38 euro waren wij kwijt in deze week, een hoop geld! Hier hadden wij veel boodschappen voor en de voorraad kast is weer goed gevuld. In week 44 en 45 hebben wij totaal 114,02 euro cent uitgegeven. En daardoor hebben wij tot nu toe in de maand november 275,40 euro uitgegeven aan de boodschappen.

Op zondag kwam familie langs en bleven lunchen en dineren. Gisteren op zondag middag nog een wandeling gemaakt buiten terwijl het iets fris was, maar door het zonnetjes wat het te doen.


Weekmenu van week 46

Maandag
Franse frietjes uit de airfryer. Met gekookte sperziebonen en vegetarische groente balletjes en kip balletjes van IKEA.

Dinsdag
Biologische speltpizza met aubergine en feta. 1/2 pizza per persoon. Daarbij aten wij een zelfgemaakte pastasalade met geitenkaas, spinazie, ijsbergsla, komkommer, tomaat en paprika.

Woensdag
Nasi van zilvervliesrijst met veel groenten zoals prei, ui, paprika, doperwten. Gebakken spiegeleieren en zelfgemaakte satésaus.

Donderdag
Spinaziestampot met gebakken uien, tomaat, knoflook en kerrie poeder. De aardappelen gekookt in een bouillon blokje.

Vrijdag
Witlof aardappel kerrie schotel

Zaterdag
Warme maaltijd gegeten bij IKEA.

Zondag
Sperziebonen oven schotel met gehakt en kaas. Vlaamse friet en gekookte aardappelen. Bezoek familie en totaal 7 personen.

Hoeveel geld geven jullie gemiddeld per maand uit aan de boodschappen?
 1. Dat weet ik eind van deze maand. Ben het uitgebreid aan het bijhouden. En ik gebruik ook kleuren om basis, extra, lekker en luxe aan te geven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles bij elkaar toch heel netjes?? Wij hebben tot nu toe iets meer dan €200,- uitgegeven, en dat is meer dan normaal, maar vanwege minder verpakkingen zijn we genoodzaakt voor bepaalde dingen meer uit te geven, jammer genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tussen de 180 en 200,- per maand voor 2 volwassenen en 2 katten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij verbruiken rond de 300,- per maand dat is met dieren voer, drogist, apotheek etc dus echt alles behalve benzine.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een flink bedrag bij de Lidl! Ik was gisteren 65,- kwijt voor de weekboodschappen bij AH.

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken