Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

26 november 2018

Boodschappen & weekmenu week 47

Boodschappen & weekmenu week 47

In deze week gaven wij 61,21 euro uit aan de boodschappen. Bij de Albert Heijn waren wij 26,60 euro kwijt aan de boodschappen inclusief 2,10 euro aan koopzegels. Bij de Lidl waren wij 34,61 euro kwijt. 

Zonder koopzegels is het bedrag 59,11 euro voor de boodschappen. Wij zijn met twee personen en als wij het bedrag delen dan komt het neer op 29,55 euro per persoon. Deze week afgelopen week hebben wij minder thuis gegeten door bezoekjes aan familie.

Zoontje van mijn jongste zus werd 6 jaar en vierde het bij mijn vader. Na de verjaardag samen met familie (9 personen) naar een restaurant in Duitsland geweest. Wij hebben heerlijk gegeten in Duitsland. Het is allemaal net even anders. Vanaf mijn vaders adres is het ongeveer 15 minuten met de auto en je bent al in Duitsland. Ook is het een stuk goedkoper dan in Nederland.


Weekmenu van week 47

Maandag
Avonddienst had ik, broodmaaltijd. Vriendlief at restjes.

Dinsdag
Vlaamse friet uit de airfryer met gegratineerde broccoli / kaas met witlof uit de oven daarbij voor vriendlief een biologische slavink.

Woensdag
Pasta fusilli met groenten in tomatensaus. Geraspte geitenkaas en geiten schimmelkaas (blauw ader).

Donderdag
Restjesdag. Restjes opmaken van de afgelopen dagen.

Vrijdag
Gröstl vegetarisch, aardappelen, knoflook, ui, erwten, wortelen, verse peterselie. Met gebakken spiegeleieren.

Zaterdag
Gegeten in een restaurant.

Ik heb Bloemkool schnitzel met gebakken aardappelen, salade en tomatensoep gegeten. Vriendlief at een pulled pork burger met frites en salade.

Zondag
Bij schoonvader gegeten. Dadar isi met omelet en rijst, vegetarisch.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken