Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

3 oktober 2018

Wat Verdien Jij? Nicolet

Wat Verdien Jij? Nicolet

Psst Wat Verdien jij? Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat anderen verdienen? In de rubriek "Wat Verdien Jij?" vragen we elke week aan een lezer, als wij een kijkje mogen nemen in het loonstrookje. Want praten over salaris is in Nederland nog steeds een taboe namelijk.

Deze week in Wat verdien jij? Het salaris verhaal van Nicolet.

Wat voor werk doe je?
Docent Engels in het mbo, daarnaast coördinator studentenzaken. Ik werk fulltime, in het onderwijs is dat een 42 urige werkweek.

Welke werkgever heb je?
Semi overheid.

Hoeveel vakantie dagen heb je per jaar?
Alle schoolvakanties

Wat is je opleidingsniveau?
HBO lerarenopleiding


Wat is je werk- denkniveau?
HBO

Heb je een leidinggevende functie?
Ja, coördinerende taken waarbij ik docenten aanstuur en help bij het uitvoeren van hun functie.

Hoeveel jaar werkervaring heb je?
Ik ben 51 en inmiddels 20 jaar werkzaam in het onderwijs, 10 jaar op vmbo, 10 jaar op mbo.
Wat ontvang je bruto per maand?
€ 5200

Wat ontvang je bruto per jaar incl. vakantiegeld, 13de maand, bonussen ect?
€ 70700

Wat ontvang je netto per maand?
 €3200,00

Ontvang je ook extra inkomsten?
Een eindejaarsuitkering, en mijn telefoonrekening wordt betaald.

Tevreden met je huidige inkomen?
Ja , ik kom hier goed mee uit, houd ook geld over.


Tevreden met je huidige baan?
Ja, leuk en afwisselend werk

Kan je dit werk vol houden tot je pensioen?
Ja

Wat zou je een eerlijke beloning vinden voor je functie?
Het salaris komt overeen met de inspanning en verantwoordelijkheden.

Heb jij nog een tip voor de lezers over werk en inkomen?
Nee. In mijn branche valt weinig te onderhandelen, er is een cao, overigens een prima cao!

Meedoen aan Wat Verdien Jij?
Vind je het niet erg om jouw salaris te delen? En te vertellen in welke branche jij werkt? Dan zoek ik jou! Je mag ook anoniem mee doen aan deze rubriek. Het maak niets uit als je vuilnisman of advocaat bent iedereen kan mee doen. Meld je aan via zuinigeman@gmail.com of via het contactformulier en vermeld daarbij dat je mee wilt doen met de rubriek "Wat Verdien Jij?".

Lees ook eens andere verhalen wat anderen verdienen
Hier onder vind je de vorige delen in de serie Wat verdien jij?

Wat verdien jij? Nicolet
Wat verdien jij? Esther
Wat verdien jij? G (anoniem)

[favorite]

 1. Leuke nieuwe rubriek! Ik had niet verwacht dat dat zo goed zou verdienen, lekker hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leraren in het basisonderwijs krijgen veel minder salaris, leraren in het voorgezet en het mbo onderwijs verdienen aanzienlijk meer. Ik zit aan mijn top nu, kan nog wel hoger maar dan moet ik een andere (leidinggevende) functie zoeken en daar heb ik geen behoefte aan. Bovendien zou ik dat dat niet voor het geld doen, maar eventueel voor de taken. Ik ben dik tevreden nu. Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi maandbedrag zeg! Superleuk dat ze zo open is over haar 'cijfers'!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe lang heb je hier voor gestudeerd? Je moet namelijk dacht ik eerst de pabo doen en dan denk ik een aanvullende opleiding. Ik zit er aan te denken om economie, wiskunde etc parttime te geven op het volwassenonderwijs. Maar ik moet de kosten wel terug verdienen. Lijkt me wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken