Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

2 oktober 2018

Boodschappen & weekmenu week 39

Boodschappen & weekmenu week 39

Deze week hebben wij alleen boodschappen gedaan bij de Lidl supermarkt. Een keer op de fiets en een keer met de auto voor de grote boodschappen.

Wij waren weer veel geld kwijt deze week bij de Lidl 103,54 en in het weekend waren wij nog bij de IKEA. Daar hebben wij in de food winkel nog een aantal zakken kip balletjes en vegetarische groente balletjes gekocht. Kosten bij de IKEA 15,50 euro.

Totaal waren wij 119,04 euro kwijt aan de boodschappen. Soms ik het gewoon nodig om wat voorraad in huis te hebben. Ik vind het altijd prettig, dat als ik geen zin heb of slecht weer is, dat ik er niet uit hoeft en iets kan pakken uit de kast en toch nog een heerlijke maaltijd op tafel kan zetten.


Onze weekmenu van week 39

Maandag
Avonddienst brood en yoghurt en vriendlief at een restje andijvie met rookworst.

Dinsdag
Macaroni vegetarisch met veel groentes en feta kaas.

Woensdag
Gestoomde aardappelen, deze afgekoeld en opgebakken. Wortelen en broccoli erbij. Vegetarische Kaasschelp en kipfilet voor vriendlief.

Donderdag
Overgebleven macaroni van dinsdag opgewarmd in de pan.

Vrijdag
Vlaamse frieten uit de airfryer, met vegetarische kaasschelp en vriendlief kipdijfilet, daarbij restjes groenten.

Zaterdag
Geitenkaas fondue, zelf gemaakt. Geserveerd Met brood, paprika's in verschillende kleuren, wortelen en broccoli (geblancheerd). Familie at mee.

Zondag
Gekookte aardappelen met gegratineerde sperziebonen uit de oven. Met vegetarische kaasschelp en kipfilet voor vriendlief.
  1. Wauw, ik ben wel onder de indruk van het hoge bedrag bij de Lidl. Wat heb je dan allemaal gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Groenten, aardappelen, fruit, broodbeleg zoals 3 potten pindakaas (voorraad en in de aanbieding) en vleeswaren voor vriendlief, yoghurt, havermout, Feta kaas, kipfilet voor hoofdgerechten 2 pakken (diepvries), vegetarisch vleesvervangers, 12 rollen rijstwafels, 2 zakken cashewnoten, toiletpapier aantal pakken, curry, mayo, eieren, sojamelk, diepvries vis voor de katten, enzovoorts. Dan ben je veel euro's kwijt.

      Verwijderen
  2. Ik zou ook niet zonder voorraad willen hoor maar zelf koop ik het meeste in de aanbiedingen of hamsterweken etc en dan leg ik meteen een voorraadje aan.
    Daarom sla ik deze week een keertje de boodschappen over.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken