Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

11 april 2018

250ste blog bericht en statistieken zuinigeman

250ste blog bericht en statistieken zuinigeman

Vandaag is dit mijn 250ste blog bericht op Zuinigeman. Waar ik in het begin van mijn blog nog een aantal berichten per maand schrijf, probeer ik vanaf januari 2018 elke dag blog bericht te publiceren op Zuinigeman.nl

Op 5 december 2017 was ik al 1 jaar aan het bloggen en had ik 116 blog berichten geschreven en heb ik ondertussen alweer 134 erbij geschreven. Het is leuk dat ik er bij stil sta maar wat hebben jullie er aan?

Met de billen bloot
Om toch even met de billen bloot te gaan zal ik hieronder de statistieken publiceren van zuinigeman.nl ik heb niet zo'n groot bereik als andere bloggers, want er zijn bloggers die halen de 100.000 paginaviews per maand. Deze bloggers verdienen maandelijks veel geld aan bloggen.


Bijna 250.000 paginaweergaven gehad vanaf 5 december 2016 tot 09 april 2018, ik vind dat enorm veel. Bovenstaande screenshots komen van het Google Analytics programma. Doordat ik vanaf oktober veel meer berichten schrijf op zuinigeman, zie je dat ook terug in de statistieken.

De leeftijd van de bezoekers
Leeftijd van de bezoekers is ook interessant 2,87% van de bezoekers zijn tussen 18-24 jaar, 5,85% van de bezoekers zijn 65+, 14,91%van de bezoekers zijn tussen 25-34 jaar, 24,12% van de bezoekers zijn tussen 55-64 jaar, 25,74% van de bezoekers zijn tussen de 45 en 54 jaar.


Met 26,50% de grootse doelgroep qua leeftijd zijn de 35-44 jarigen. Ruim 75% van de bezoekers zijn tussen 35 en 64 jaar. Zelf val ik onder de leeftijdscategorie 25-34 jaar. 21,9% van de bezoekers zijn terug kerende bezoekers. Vrouwen (78,2%) lezen deze blog meer dan mannen (21,8%).

Altijd maar meer...
Ik heb namelijk geen doelstellingen, sommige bloggers doen dat wel en proberen elke maand steeds meer bezoekers te krijgen naar hun blog. Als ik dat wil, dan mag ik wel fulltime blogger worden om allerlei berichten te schrijven. Dat doe ik ook maar niet, want er moet immers wel brood op de plank komen.

Dagboek van een zuinige man
Ik hou het voorlopig bij dat zuinigeman.nl een soort van dagboek en naslagwerk voor mijzelf is. Ondertussen probeer ik anderen te helpen met mijn tips en worden anderen misschien wel geïnspireerd door mij.

Financieel onafhankelijk worden is onze uiteindelijke doel en hoe wij daar komen? Dat lees je in de komende berichten op Zuinigeman.
  1. Dat heb ik ook met mijn blog, verdien er niets mee en het moet géén moeten worden maar gewoon wanneer ik zelf zin heb om iets te delen. dat kan niet meer als je er geld mee gaat verdienen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ik vergeet altijd om te kijken hoeveel blogberichten ik heb geschreven en dan is een mijlpaal al weer voorbij voordat ik het doorheb.
    Ik heb per maand ruim 150.000 pageviews, maar echt veel inkomsten levert dat niet op. We schrijven voor zuinige, consuminderende types en die klikken niet op reclames. Om geld te verdienen is dat de verkeerde doelgroep ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken