Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

5 december 2017

Alweer 1 jaar aan het bloggen

Alweer 1 jaar aan het bloggen

Vandaag is 5 december en word er volop Sinterklaas gevierd in het land, maar hier ga ik niet over schrijven. Vorig jaar op 5 december 2016 ben ik weer begonnen met bloggen.

Dat betekent dat ik alweer 1 jaar aan het bloggen ben op Zuinigeman.nl Meestal komt er na paar maanden al de klad er in of gaan bloggers na jaren van bloggen stoppen zoals opnieuwbegonnen.

Na 1 jaar volop bloggen vind ik het nog steeds leuk om te bloggen op Zuinigeman.nl

Niet alle blogjes zijn even leuk of goed geschreven of zijn het net niet qua onderwerp. Maar een beetje variëteit in de blog berichten vind ik zelf wel fijn. Dus blijf ik over uiteenlopende onderwerpen schrijven op deze blog.

Als je 1 jaar aan het bloggen ben dan zijn er natuurlijk ook statistieken. De onderstaande statistieken zijn van 5 december 2016 tot 28 november 2017.

Ik heb 116 blog berichten geschreven op zuinigeman. Waarop 454 reacties zijn achtergelaten op deze berichten.

In 1 jaar zijn er 50.192 bezoekers geweest op Zuinigeman. En deze bezoekers hebben meer dan 94.640 aantal pagina's bekeken.

44,2% van  de bezoekers op zuinigeman komen via hun desktop, 35,5% komt via zijn tablet op mijn blog en 20,3% komt via de smartphone op zuinigeman terecht.

31,3% van de bezoekers zijn nieuw en 68,7% van de bezoekers komen regelmatig terug. 11,5% van de bezoekers zijn man en 88,5% van de bezoekers zijn vrouw.

Vrouwen lezen liever mijn blog dan mannen en dat vind ik alleen maar leuk. 85,68% van de bezoekers hebben een leeftijd van 35 tot 64 jaar.
 1. Leuk idee zo'n blog :)! Ik ben nu ook bijna een jaar aan het bloggen (vanaf 1 januari). Grappig, ik heb niet eerder gezien dat we bijna even oud zijn, ik ben 28. Maf, ik heb gewoon altijd gedacht dat je ouder was ;)... En waarom? Ehm, geen idee... Leuk dat je door blijft gaan met bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die statistieken te mogen lezen.
  Ik heb ook wel eens een periode gehad dat ik weinig tijd aan mijn blog besteedde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk al die cijfers😊grappig om dat zo eens op een rijtje te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dit overzicht.
  Lekker doorgaan maar.
  Ik heb weinig te bloggen zoals je wel gezien hebt.
  En ik vind het altijd knap dat mensen zoveel onderwerpen hebben om over te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken