Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

26 maart 2018

Elke dag een blog bericht op Zuinigeman

Elke dag een blog bericht op Zuinigeman

Sinds eind vorig jaar probeer ik elke dag een blog bericht te schrijven op Zuinigeman.nl. Ik schreef niet zoveel blog berichten in januari tot september 2017.

Van minimaal 4 tot 13 geschreven berichten per maand. In oktober 2017 probeerde ik elke dag een blog bericht te schrijven maar dat is niet gelukt, ik kwam toen uit op 20 blog berichten. In november 2017 schreef ik al 28 blog berichten en  in december 2017 schreef ik 30 blog berichten.

Elke dag een bericht schrijven
Vanaf januari 2018 heb ik tot nu toe elke dag een blog bericht geschreven en is dit blog bericht nummer 85 van dit jaar.

Ik probeer namelijk een week vooruit te schrijven, maar meestal lukt mij dit niet. Je zou ook kunnen denken waarom wil je elke dag een blog bericht schrijven? Nou omdat ik het gewoon leuk vindt om te doen. Ik ben geen geweldige blog schrijver, maar ik vindt het leuk om anderen te inspireren.


Stiekem een dagboek
En ondertussen is deze blog van mij, stiekem een dagboek voor later. Want er gebeuren zoveel momenten in je leven die ik niet goed kan onthouden of die je snel weer vergeet. Dan kijk ik even op mijn blog en dan weet ik het weer.

Maar vooral gaat deze blog over financiën, hoe ik uit de schulden ben gekomen, hoe ik mijn studieschuld nog ga aflossen, hoe wij zo snel mogelijk een hypotheekvrij huis kunnen krijgen, hoe wij met minder geld kunnen leven, zelfvoorzienend worden en minder kunnen werken.

Voordat ik mijn AOW en pensioen krijg, moet ik nog tot mijn 71ste blijven werken! Als het aan de overheid ligt. Dit jaar wordt ik 30 jaar, dus voorlopig moet ik nog 41 jaar werken en heb ik nog genoeg stof om over financiën te bloggen op Zuinigeman.
 1. Lekker bezig!
  Wij zitten gemiddeld op 2 blogs per week. Meer zou werk worden ;-)
  Al snap ik dat 'dagboek-idee' ook wel. Wij hebben een vakantieblog met dat doel. Thuisfront vindt het leuk. En wij als we weer thuis zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je zo open alles deelt. Ik lees met je mee. Inspirerend is het zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij is het fijn dat je elke dag een bericht schrijft, want ik vind het leuk om je blog te lezen. Groetjes van Mieke

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken