Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

1 oktober 2018

Moestuin Maandag - Bijna klaar voor dit jaar

Moestuin Maandag - Bijna klaar voor dit jaar

Afgelopen zondag heb ik nog een aantal pompoen geoogst uit onze mini moestuin. Twee grote pompoenen en twee kleine pompoenen. Gelukkig waren deze oranje geworden i.p.v. dat ze geel bleven.

Nu zijn er nog twee grote pompoenen in de tuin en deze zijn nog half geel en half oranje, deze probeer ik nog zolang mogelijk aan de plant te laten.


De planten gaan na de oogst van de laatste twee pompoenen, uit de moestuin. En ruim ik alles weer netjes op.


De Elstar leiboom die ik dit haar kocht kwamen 4 kleine appels aan. Deze zijn nu mooi rood en kunnen geplukt worden. Ze zijn zo klein dat je er niks aan hebt. Ik laat ze nog maar hangen. Hopelijk krijgen wij volgend jaar wel mooie handappels.


Ook wil ik volgend jaar meer met de tuin en moestuin gaan doen. Dat ligt er nog wel even aan, hoeveel geld ik er aan kan uitgeven.
  1. Je boft er komen nog een paar mooie dagen aan (volgens journaal) dus misschien goed voor je laatste pompoenen.. wat ga je er mee doen?
    Die kleine appeltjes zijn ook te klein om bv te verwerken als appelmoes of appeltaartje?
    Voorheen had ik ook ieder jaar een moes tuin en daar begon ik al in januari mee, in verschillende potten plante ik alvast bonen en tomaten zaadjes en in kleine kasjes sla etc zodra het een en ander op kwam en groot genoeg was, was het rond april en kon alles naar buiten..
    Heb er nu al paar jaar geen zin meer in, zo zonde eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken