Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

25 september 2018

Wat Verdien Jij?

Psst Wat Verdien jij? Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat anderen verdienen? Voor mijn nieuwe rubriek "Wat Verdien Jij?" zoek ik deelnemers die mee willen doen en hun salaris willen delen op deze blog, door middel van vragenlijst.

Praten over salaris is in Nederland nog steeds een taboe namelijk. Ik vraag zelf ook wel eens aan iemand wat hij of zij verdient? Maar ik heb deze vraag ook wel eens gekregen. Zelf werk ik in de ouderenzorg en daarbij staat je salaris volgens het CAO vast. Heb je meer dienstjaren? Dan ontvang je in de zorg ook elk jaar een loonsverhoging tot dat je in de hoogste trede zit.

Money, Money, Money
In der loop der jaren ben ik ook erg benieuwd geworden naar salarissen van andere mensen. En wat is nou mooier om dat te gebruiken voor mijn blog in een nieuwe rubriek Wat Verdien Jij?

Je mag ook anoniem mee doen aan deze rubriek. Vind je het niet erg om jouw salaris te delen? En te vertellen in welke branche jij werkt? Dan zoek ik jou! Het maak niets uit als je vuilnisman of advocaat bent iedereen kan mee doen. Meld je aan via zuinigeman@gmail.com of via het contactformulier en vermeld daarbij dat je mee wilt doen met de rubriek "Wat Verdien Jij?".

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken