Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

24 september 2018

Lancering nieuwe website Zuinigeman

Lancering nieuwe website Zuinigeman

Het is zover: Zuinigeman.nl is vernieuwd. Je zit nu naar een gloednieuwe website te kijken. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. 

Al maanden ben ik bezig met het vernieuwen van mijn website. Afgelopen 7 dagen ben ik elke dag als ik een aantal uren vrije tijd had, bezig gegaan met het herontwerpen van de website.

Uren en uren ontwerpen
Vriendlief roept mij wel meerdere keren ga je nu eens bezig met het avond eten? En hoelang zit je er vandaag al achter de computer? En zo verstreek er weer een uurtje, nadat vriendlief zei je moet echt even de computer uit gaan doen! Morgen is er weer een nieuwe dag.

Na 1 week flink ploeteren en veel uren gestoken in mijn test website, dat overigens een volledige kopie van Zuinigeman.nl is, kon ik vandaag de website lanceren!

Wat is er nieuw?
Het menu is volledig veranderd! Ga eens over het menu heen en je ziet automatisch de 4 laatste berichten met foto. Dit werkt alleen op desktop/tablet.

Laatste berichten zie je nu in een mooie slideshow, gelijk onder het menu. Elke keer wisselt het automatisch en deze functie werkt zowel op desktop, tablet en mobiel.

Daaronder zie je de favorieten slideshow van de portemonnee van... omdat dit een van de populaire rubriek is.

De vorige website had 2 zij balken, namelijk links en rechts en nu is de website overgegaan naar 1 rechter zijbalk daardoor gaat Mijn lijst met blogs ook naar rechts en zie je gelijk de laatste 10 geüpdatet blogs, klik op alle weergeven en je ziet 100 blogs die ik ook volg.

Social media is steeds belangrijker. Daarom kan je ook de laatste 6 instagram foto's zien op de website. Ik maak vaak foto's en vanaf nu ga ik vaker foto's delen! Automatisch verschijnen de nieuwe instagram foto's op de website.

Uiteraard zitten er nog meer functies die later gebruikt gaan worden.


Responsive website
De vorige website layout werkte vooral goed op desktop, maar steeds meer bezoekers maken gebruik van mobiel en tablet. Daarvoor gebruikte ik een standaard mobiele pagina die niet op elke mobiel er mooi uitzag. Daarom is Zuinigeman vandaag overgegaan naar een nieuw uiterlijk voor de website en gelijk is de website responsive gemaakt. Waardoor de website zich automatisch aanpast op elke scherm op desktop, tablet of mobiel.

Wat vind je ervan?
Maar nu is dat grote moment er dan toch. Wij zijn dus ook reuze benieuwd naar jullie mening over en reacties op de nieuwe site. We nodigen je uit om er flink op los te klikken, te zoeken, lezen en ontdekken. Uiteraard hoop ik dat de nieuwe website goed werkt en net als wij enthousiast over wordt. Wat vind je ervan?
 1. Ziet er goed en idd zeer overzichtelijk uit! Gefeliciteerd met je nieuwe ei!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik moest even kijken, maar het ziet er hier op mijn iPad goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit, maar op het moment dat ik ga printen wordt de menubalk op elke pagina geprint en daardoor valt er tekst weg. Dit zowel in Internet Explorer als in Google Chrome. Nu zul je zeggen dat printen niet meer van deze tijd is, maar het is een stuk beter voor je ogen en vooral voor je nachtrust dan de hele avond naar zo'n schermpje kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de feedback. Ik ga er naar kijken, zelf gebruik ik vooral safari en firefox als browser. Alles uit printen is natuurlijk niet duurzaam :-)

   Verwijderen
 4. Nou, dat ziet er goed en professioneel uit zeg! Goed gedaan. En het bewijst meteen ook maar weer dat ook een Blogger blog er prima uit kan zien!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Met een blogger blog kan je best een goede website maken.

   Verwijderen
 5. De hele site is opgefrist! Het ziet er allemaal een stuk moderner en overzichtelijker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er super goed uit je nieuwe website! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken