Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

7 mei 2018

Moestuin maandag | Rommel uit de tuin afgevoerd

Moestuin maandag | Rommel uit de tuin afgevoerd

Wij hadden heel wat rommel/afval in onze tuin mede door het omvallen van al onze schuttingen in de tuin. Dat kwam doordat er stormen waren in het begin van dit jaar en eind vorig jaar

Daardoor lagen er stapels (verrot) hout naast ons huis, wat ik de afgelopen maanden verzameld hebt. Van 12,5 meter schutting en 25 meter lage tuin hekjes, en een rommelschuurtje. Even snel afvoeren naar het stort kon niet omdat wij een auto hebben zonder trekhaak.Puin in de tuin
3 weken heeft het er gelegen, het leek wel een tuin in een achterstandsbuurt. Gelukkig kwam 3 weken later midden in april, mijn zus, zwager en de kinderen langs om te helpen. Mijn zwager heeft een auto met trekhaak en een aanhanger heb ik in de buurt kunnen huren.Afvalbrengstation
Mijn zwager was handig en kon in twee keer rijden met een hele volle aanhanger alle rommel uit de tuin afvoeren bij het afvalbrengstation. Alleen de aanhanger hebben wij gehuurd voor een bedrag van 18 euro.

Later zag ik dat je ook gratis 3 uur lang een aanhanger kan krijgen van de afvalbrengstation, in 3 uur hadden wij het niet kunnen redden. Voor de volgende keer weet ik dat ik gratis een aanhanger kan huren voor 3 uurtjes.


Opruimen
Wij zijn er hartstikke blij mee dat alle rommel uit de tuin is en dat geeft weer een opgeruimd gevoel. En daarmee komen wij ook weer een stukje verder om een moestuin aan te leggen in onze stadstuin.

Afgelopen dagen was het mooi weer! Ook druk in de tuin bezig geweest?
  1. Wat lief dat je familie kwam helpen! Als je alle rotzooi kwijt bent dan oogt het meteen al weer heel anders! Heerlijk altijd als het weer netjes is.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken