Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

25 april 2018

Rabobank betaalpakketten duurder

Rabobank betaalpakketten duurder

Vorig jaar ging de prijs van onze betaalpakket omhoog met 0,10 euro cent per maand. Sinds 1 april 2018 betalen wij ook weer meer voor onze betaalrekening bij de Rabobank, i.v.m. tarief verhogingen.

Vorig jaar verhoogde Rabobank het Directpakket van 1,20 euro naar 1,30 euro. Vanaf deze maand betalen wij 1,50 euro per maand, dat is een verhoging van 0,20 euro cent per maand. Nu hebben wij allebei apart een Directpakket en een gezamenlijke rekening bij de Rabobank.


15,4% duurder
Rabobank verhoogt de tarieven van betaalrekeningen flink. Klanten met een directpakket betalen per 1 april 15,4% meer. De kosten voor het basispakket en het totaalpakket stijgen met respectievelijk 3,7% en 2,2%.


Meer geld kwijt
Wij betalen nu 0,60 euro per maand extra voor onze betaalpakketten. Zou je zeggen valt mee joh die 0,60 euro cent, maar op jaar basis betalen wij nu 7,20 euro per jaar extra.

Wij moeten toch op de kleintjes letten ;), in de toekomst maar eens kijken als wij 1 rekening aanhouden i.p.v. meerdere betaal rekeningen. En het kantoor hier boven aan het bericht moet ook betaald worden.

Zijn jullie tarieven van de betaalpakket(ten) ook verhoogd?
  1. Ik zit ook bij de Rabobank, dus bij mij zijn de kosten ook omhoog gegaan. Lekker dan....

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken