Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

26 april 2018

Boodschappen & weekmenu week 16

Boodschappen & weekmenu week 16

De meeste boodschappen gedaan bij Lidl voor bijna 90 euro. Bij Jumbo en Albert Heijn kleine boodschappen gehaald. Totaal hebben wij 112,46 euro uitgegeven.

Veel boodschappen gekocht zodat wij er meer dan een week mee kunnen doen. 40 uur heb ik gewerkt deze week, daarom gelijk maar extra ingeslagen zodat ik niet om de paar dagen naar de winkel moet. Wegens 40 uur werken zijn de maaltijden wat makkelijk.


Onze weekmenu van week 16

Maandag
Gebakken krieltjes met gewokte witlof uit de oven met kaas, rundvlees en vegetarische groente balletjes.

Dinsdag
Nasi wat overgebleven is met een gebakken ei.

Woensdag
Indiaas curry met linzen, aardappel, courgette, spinazie geserveerd mee pandan rijst. Had niet veel in huis dus dit werd het en nog lekker ook.

Donderdag
Wegens de warmte hetzelfde gegeten als woensdag met een salade van ijsbergsla, tomaat, rode ui, komkommer en feta kaas.

Vrijdag
Gekookte aardappelen met witlof uit de oven en vegetarische steak/ runderbraadworst.

Zaterdag
Gebarbecued met familie. Voor mij vegetarische producten, courgette en paprika, en zelf gemaakte Griekse salade.

Zondag
Biologische speltpizza met geitenkaas en daarbij Griekse salade met geiten feta kaas, komkommer, rode ui, snoeptomaatjes afgemaakt met mosterd dille dressing.

Hoeveel hebben jullie uitgegeven aan de boodschappen deze week? En kopen jullie ook wel eens extra in zodat je minder naar de winkel hoeft?
  1. Ja, dat doe ik ook. Heb trouwens het idee dat de prijzen van levensmiddelen aan het stijgen zijn de laatste tijd. Sommige producten zelfs fors.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik merkt het ook dat veel producten duurder geworden zijn.

      Verwijderen
    2. Inderdaad. Spul zoals roomboter koop ik alleen nog maar in de aanbieding ( en dan betaal je €1,50 per 250 gram). Zelfs kant en klaar dingen zoals tomatenpuree ( het goedkoopste uit de winkel) is met 50% over de kop gegaan.

      Verwijderen
  2. Natuurlijk, je moet het jezelf niet te moeilijk maken. ;-) Voornamelijk vlees (35% korting) en producten in de aanbieding. Dan maar twee keer hetzelfde in anderhalve week.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken