Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

16 februari 2018

Gas en energieverbruik | week 6

Gas en energieverbruik | week 6

Op maandag ging ik de nachtdienst in en dinsdag ochtend kwam ik eruit. De hele week tot zondag was ik thuis, behalve op donderdag.

In de woonkamer is het niet fijn als het 15 graden is, de verwarming ging aan op 19 a 19,5 met een dikke trui. Doordat ik veel thuis was, zie je dat het verbruik omhoog gaat. Het is goedkoper om niet thuis te zien qua stookkosten in de wintermaanden.

Ons stroomverbruik is 5% gestegen in vergelijking met vorige week. En onze gasverbruik steeg wel heel erg omhoog met maar liefst 37% in vergelijking met de week ervoor.

Merkwaardig blijft het wel dat ik aan de stookkosten kan zien wanneer ik thuis of ziek was.

Week 6 - Maandag 5 februari tot zondag 11 februari 2018.
Onze stroomverbruik : 62,0 kWh
Onze gasverbruik: 55,0 m3


Kosten volgens de app van Greenchoice 46,67 euro deze week, een stijging van 27% in vergelijking met vorige week.

Hoeveel hebben jullie verbruikt aan stroom en gas?
  1. Je kan ook vanwege de stookkosten swinters op vakantie gaan, de reis is vaak ook nog voordeliger,én je kan wat zon pakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van zondag tot zondag: G:36 en stroom: 33 Ik ben alle dagen thuis, altijd. Ik begrijp wel dat jouw verbruik verschilt, als je meerdere dagen thuis bent, of ziek. Esther

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken