Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

7 februari 2018

Euroclix 25,- euro uit laten betalen

Euroclix 25,- euro uit laten betalen

Ik doe weinig tot niets meer met euroclix, euroclix is een spaarprogramma waarmee je clix verdient en deze clix kan je omwisselen voor keiharde euro's.

Als je producten koopt of afneemt via een link van euroclix dan krijg je extra clixs. Aangezien wij minder spullen kopen en aan het minimaliseren zijn word het toch lastig om euroclix te verdienen. Ik heb mij al uitgeschreven van nieuwsbrieven en mailtjes waar je vroeger nog 1 clix kon verdienen met een mailtje lezen krijg je nu niets meer. Ik behoud mijn account wel maar als ik er nog iets mee ga doen dat weet ik nog niet.

Tot nu toe had ik 2000 clix gespaard en kon ik 25,- euro laten uitbetalen, dit heb ik ook namelijk gedaan. Binnen 3 werkdagen stond het keurig op mijn rekening begin januari.

Doe jij nog mee aan euroclix of andere spaarprogramma's?
  1. Yes. Ik ben ook fan van Euroclix. Dit jaar spaar ik door voor een grotere uitbetaling, dat deed ik voorheen net als bij jou bij 25 euro. Dat is nu wat meer op mijn handen zitten, maar het loont wel om even te wachten. En mijn ervaring is dat hoe langer je met het programma werkt, hoe meer je er mee verdient.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Euroclix is er onder andere een. Deze gaat het vlotst, de rest zoals Zinngeld, Waardevolle Mening en Panelwizard zijn een stuk trager. Ik ben fan, het gaat vrij vlot momenteel door de enquêtes maar ook door aankopen van anderen.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken