Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

4 december 2017

Spaarzegel acties in de supermarkt

Spaarzegel acties in de supermarkt

Zo heb je diverse zegels wat je kunt sparen bij diverse supermarkten, zoals; boodschappenzegels, pannenzegels, glazenzegels, opbergdozenzegels, handdoekenzegels, ovenzegels, speelgoedzegels en ga zo maar door.

Spaaracties in de winkel het lijkt altijd mooier dan dat het is. Als je bijna wilt afrekenen bij de kassa dan krijg je nog van alles om je oren. Heeft u een bonuskaart? Wilt u koopzegels? Heeft u een uitrijkaart? Spaart u ovenzegels?

Nee, ik doe niet meer mee aan zegels sparen voor een of andere actie. Ik krijg nooit een spaarkaart vol. Of ik moet voor honderden euro's of duizend(en) euro's geld uit geven in de supermarkt om iets te krijgen. Je moet soms ook nog bijbetalen nadat je eindelijk veel geld hebt uitgegeven om een volle spaarkaart te hebben.

En heb ik eindelijk een spaarkaart vol dan is het product uitverkocht, want anderen hebben dan ook eindelijk een spaaractie boekje vol of de actie is ondertussen al verlopen.

Ik ga geen zegels meer sparen voor allerlei meuk die ik niet nodig heb. Veelte veel gedoe en het geeft een hoop rommel in huis, deze spaarboekjes en zegels en het blijft maar rondslingeren in de woonkamer.

Wat vindt jij van spaaracties van de supermarkten? Doe jij er wel aan mee?
 1. Ik neem de zegels wel aan en geef ze vervolgens aan andere mensen die ze wel sparen. Je krijgt de zegels tenslotte gratis en als je er dan een ander blij mee kunt maken , waarom niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe hetzelfde als Johmar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben wel met bepaalde spaaracties van de welbekende grootgrutter meegedaan. Zo hebben we een glasservice bij elkaar gespaard en plastic bakjes in allerlei vormen.
  Met het bij elkaar krijgen van de zegels zijn we hier en daar flink geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gisteren vroegen ze bij de AH nog of ik zegels wilde voor ovenschalen. Maar je moet vervolgens nog steeds bijbetalen dus dan hoef ik ze niet.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken