Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

6 december 2017

Overgestapt van autoverzekering (115 euro bespaard)

Overgestapt van autoverzekering (115 euro bespaard)

December is de maand om over te gaan stappen op een andere zorgverzekering. Maar wij gaan per 1-1-2018 overstappen naar een andere verzekeraar voor onze autoverzekering.

Op dit moment is onze auto verzekerd bij Interpolis. De kosten van onze autoverzekering bij Interpolis is maandelijks 36,16 euro. Online heb ik op de vergelijkingssites gekeken als het goedkoper kon. En dat kon!

Bij Zekur hadden wij dezelfde verzekering voor 26,55 euro per maand. Voor WA-verzekering en een schadeverzekering inzittende. (bij 6 schade vrije jaren)

Doordat de premie 9,61 euro per maand minder is. Besparen wij nu op jaarbasis 115,32 euro!

Stap jij wel eens over op een andere autoverzekering?
 1. Bijna elk jaar omdat ze elke keer een smoesje hebben om er per maand 3tot 4 euro duurder te worden.
  Het is het waard wij hebben nu Generali voor 12.57 per maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zijn onlangs overgestapt naar een ander type autoverzekering binnen de maatschappij waarbij we al jaren verzekerd zijn. Nu hebben we geopteerd voor een verzekering tot max 10 000 km per jaar, voordien onbeperkt aantal km.
  We rijden zelden met de auto en hebben voorbije jaren ongeveer een gemiddelde van 5000 km per jaar.
  De premie is nu ongeveer 60 euro per jaar goedkoper.Niet extreem veel maar alle beetjes helpen en de waarborgen van die verzekering zijn dezelfde of de verzekering met onbeperkt aantal km.
  Ik verschiet van de lage maandpremies die jullie vermelden : wij betaalden voor de verzekering 48.75 euro per maand en sinds de overschakeling is de maandpremie 44.65 euro per maand.
  De waarborgen bij onze autoverzekering zijn misschien uitgebreider ofwel zijn verzekeringen in België zowiezo duurder ?
  liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zitten al een aantal jaar bij dezelfde verzekeraar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben 1x overgestapt en zit nu al vele jaren bij dezelfde, ik heb een zg vrouwen verzekering voor 48,- per 3 maanden :-D goedkoper gaat niet lukken dus blijf lekker hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie besparing! Ik ben niet overgestapt maar heb onlangs mijn verzekering wel naar beneden bijgesteld (van allrisk naar WA+), en daarmee ook een leuke besparing gerealiseerd.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken