Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

21 november 2017

De eerste verkopen op marktplaats

De eerste verkopen op marktplaats

Eerder had ik het al erover om te gaan ontspullen. Op zolder heb ik 2 grote verhuisdozen staan met dvd's, van allerlei tv-series en films.

Zelf ben ik niet zo van de marktplaats, omdat ik mijn bankrekeningnummer moet geven. Dit hoeft geen probleem meer te zijn. Nu hebben ze sinds kort een mogelijkheid om mensen op marktplaats te laten betalen via iDeal.

Hiervoor heb ik wel eerst 0,01 euro cent overgemaakt naar Marktplaats, zodat ze mijn bankrekeningnummer hebben.

Als ik met de koper een prijs heb afgesproken dan stuur ik een iDeal verzoek met het totaal bedrag. En als het betaald is dan krijg ik bericht van Markplaats.

Nu heb ik de dvd, Little Britain - Complete Collectie voor 10 euro verkocht en 5 seizoenen van Brothers and Sisters voor 29,05 euro. De pakketjes zijn verstuurd en het geld is binnen. Op naar de volgende verkopen op marktplaats.

Verkoop jij wel eens spullen op marktplaats?
 1. Ik verkoop best aardig wat via marktplaats.
  Maar er gaat hier ook veel weg op de ruilpagina op Facebook hier uit de buurt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van Marktplaats! Zowel voor kopen als verkopen. Mijn telefoon heb ik tweedehands via MP gekocht. Iets meer dan een jaar oud en nog maar 40% van de nieuwprijs. Ook verkoop ik af en toe wat. Niet veel, maar als ik wat nodig heb kijk ik vaak eerst of het er tweedehands is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even een vraag; wat zijn de gevaren bij het geven van je bankrekening?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Interessant die IDeal optie. Betaal je daar nog wat extra's voor per transactie? Ik koop zelf nauwelijks wat op Marktplaats, maar verkopen daarentegen wel! Afgelopen maand veel boeken verkocht, maar ook oude salontafel, krabpaal, sfeerhaard, lego etc. Komende week alweer 3 afspraken staan om dingen op te halen. Ik vind het wel een sport, afgelopen maand enkele honderden euro's aan overgehouden! En het ruimt heerlijk op thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De koper betaald 0,40 euro per transactie. Als verkoper kost iDeal betaling dus niets.

   Verwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken