Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

29 mei 2017

Goedkoper TV kijken met KNIPPR

Goedkoper TV kijken met KNIPPR

Wij hebben onze Alles in 1 instap van KPN opgezegd in april. Omdat wij dit te duur vinden en wij hadden aantal keer per week een storing.

Bij KPN betaalden wij al 47,50 euro en ik kreeg toevallig vorige weer een mail met een tariefsverhoging. U hebt Alles-in-1 Instap van KPN. Vanaf 1 juli 2017 wijzigen de tarieven. Zo kunnen wij blijven investeren in onze producten en dienstverlening. Ik ging dan 1,50 euro meer betalen. 49,00 euro per 1 juli 2017.

Gelukkig heb ik geen KPN meer. Wel hebben wij een Ziggo abonnement basis televisie voor 18,70 euro en voor 10 euro 25 Mbit/s internet en bellen!  Totaal voor 28,70 per maand. Via dit pakket heb je alleen NPO 1, 2 en 3 in HD, Ziggo sport in HD kwaliteit. Maar overige zenders in kabel kwaliteit en deze kwaliteit is onscherp op onze televisie.

Voor 2 euro per maand kan je een Extra Ziggo CI+ Module huren. En dan heb je HD kwaliteit televisie op alle zenders. Maar dat mogen wij helaas niet omdat onze goedkope tv pakket dan omgezet moet worden en dan betalen wij minstens 45,95 euro. En dat gaan wij niet doen! Hopelijk komt er een Ziggo Go Apple tv app zodat wij deze kunnen gebruiken. Op dit moment hebben wij wij ook Ziggo Go en daarmee kunnen wij alleen streamen naar onze tv vanaf een mobiele telefoon en dat vinden wij niet handig.


Apple TV 4 en KNIPPR
In april hebben wij een Apple TV 4 gekocht voor 165,00 euro. Via de Apple TV 4 kan je namelijk ook de KNIPPR app erop zetten. Via KNIPPR kan je kabelvrije interactieve TV kijken met de Apple  TV4.

Voor 9,99 euro per maand kan je op 2 apparaten live tv kijken in HD kwaliteit. De eerste maand is namelijk op 0,01 euro cent gratis, wel via ideal 0,01 euro cent overgemaakt om daar gebruik van te maken. Voor deze prijs kunnen wij 20 zenders zien. Ook kan je zenders bij kopen, maar daardoor gaat je maandbedrag wel omhoog. Wij kunnen ook uitzendingen terug kijken van alle publieke en commerciële televisie zenders en beschikken wij ook over begin gemist.

Tot nu toe zijn wij tevreden over KNIPPR soms loopt de app vast of hebben wij geen beeld  meer, maar dit komt niet zo vaak voor als bij KPN.

Wij keken namelijk ook Netflix via de KPN settopbox en daar zit geen 5.1 Dolby Digital geluid bij. En via apple TV 4 heb je wel 5.1 Dolby Digital geluid als wij nu Netflix kijken en dat is mooi mee genomen.

Wij kijken het nog even aan als wij bij KNIPPR blijven, want meestal kijk ik toch meer naar de NPO zenders en die ontvangen wij via de kabel gratis in HD kwaliteit. Dan moet vriendlief maar de commerciële zenders in standaard kwaliteit gaan kijken.

Als wij Ziggo en KNIPPR gebruiken zijn onze kosten 38,69 per maand. Dat is toch 10,31 euro minder dan bij KPN die vanaf 1 juli 2017 49,00 euro per maand gaat kosten. Op jaarbasis besparen wij toch weer 123,72 euro per maand.

Hebben jullie ervaringen met kabelvrije televisie of helemaal geen televisie?
  1. Bedankt voor de info...zeer interessant.
    Zou er voor Android ook zo speler zijn icm knippr of i.d..?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op dit moment nog niet. Je kunt wel streamen via Google Chromecast zover ik weet.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken