Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

30 april 2017

Treinpakkers acties die je niet wilt missen - Leuke uitjes voor in de lente

Treinpakkers acties die je niet wilt missen - Leuke uitjes voor in de lente

Reizen met het openbaar is niet altijd goedkoop, daarom deel ik het volgende. Op deze pagina kan je een Treinpakkers couponboekje gratis bestellen. Je kunt slechts één couponboekje per adres aanvragen. In dit couponboekje zitten kortingen voor de trein of dagjes uit.

Ik heb zelf een Dalvrij maand abonnement en ik heb dit voordeelboekje van de NS niet gekregen en heb deze vandaag ook besteld, omdat ik van korting houd. Als je alles invult wat verplicht is krijg je de volgende tekst. Bedankt voor jouw aanvraag. Je ontvangt binnen 4 werkdagen een Treinpakkers couponboekje op het door jouw opgegeven adres. Wij wensen jou veel reisplezier!

Let op: er is een beperkt aantal couponboekjes beschikbaar, hiervoor geldt op=op!

Hieronder kan je ook een aantal aanbiedingen uit het boekje online bestellen.

Meereisretour 
Samen uit, samen thuis Wordt het een dagje strand of een dagje naar je favoriete stad? Bestel nu voor slechts € 2,50 de meereisretour en reis 1 dag mee met iemand die een geldig vervoerbewijs heeft. Plan vooraf je reis met een vriend, collega, kennis of familie en reis mee op hetzelfde traject met deze Meereisretour.

Gratis reizen voor je kind van 4 t/m 11 jaar.
Met het Kids Vrij abonnement reizen alle kinderen van 4 t/m 11 jaar het hele jaar gratis mee met de trein. Met hun ouders, of met opa en oma. Gratis! Door heel Nederland. Ga samen naar de dierentuin, familie of het strand.

Deze aanbieding vindt je alleen in het papieren boekje. De Gratis Upgrade naar de 1e klas is alleen geldig wanneer je dit gebruikt in combinatie met een geldig vervoerbewijs voor de 2e klas. De Gratis Upgrade naar de 1e klas is alleen geldig in het weekend.

Alle Treinpakkers zijn te koop van 29 april t/m 28 mei 2017, met uitzondering van Meereisretour. De Meereisretour is te koop t/m 14 mei 2017. Alle aanbiedingen (incl. de treinaanbiedingen) zijn geldig i.c.m. met een NS-vervoerbewijs of een vervoerbewijs voor de treinen van Arriva, Breng, Connexxion, en Syntus.

 Bestelpagina Treinpakkers couponboekje 2017 van de NS.
  1. Ook een handige website is www.goedkooptreinkaartje.com! Hier vind je alle goedkope treinkaartjes van alle aanbieders.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken