Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

1 mei 2017

Huisje, Tuintje en Katertje (Luca)

Huisje, Tuintje en Katertje (Luca)

Sinds 20 april hebben wij een kater in huis, het is compleet Huisje, boompje en beestje. Op 7 april had ik hier al een blogje over geschreven dat wij een katertje krijgen.

Terwijl ik nu een blogje schrijf moet ik al rekening houden dat onze kater met de naam Luca (ik had liever een andere naam) niet in de gordijnen gaat hangen, niet op het bed gaat, niet krabbelt aan de bank, niet krabbelt aan de onderkant van kasten en bed, niet speelt met kabels van apparatuur.

Wij hebben geen kinderen maar met een kat moet je ook goed opletten. Als het te stil is dan vreet hij iets uit. Toen ik deze kater al zag op de foto dacht ik al dat hij zeer ondeugend zou zijn. Nou dat is hij!

Bovenstaande 2 foto's gemaakt op 1 mei 2017

Wij hebben al een katten krabpaal, een special deken waar hij in kan kruipen en op kan krabben.
De eerste dagen ging onze kater gelijk onder het bed en onder kussentjes op de bank om zich schuil te houden. Als hij nu op de bank zit dan ligt hij bij ons op de schoot. Hij mag graag bij ons zijn.

Maar hij is ook heel speels en lief. En komt op je schoot zitten en vind handen en voeten zeer interessant om mee te spelen. Als wij niet thuis zijn en aan het werk gaan is de kat alleen in de voorhal en gang en vermaakt hij zich prima. Ook als wij eventjes weg zijn gaat hij naar de voorhal en gang.

Foto van de eerste dag bij ons in huis op 20 april. En het dekentje wat vertrouwd was, kregen wij mee van de vorige eigenaren en hebben deze in zijn mandje gelegd.

Maar wij hebben ook kosten gemaakt voor onze katertje Luca. Hier zal ik binnenkort over bloggen, want zo hebben wij noodzakelijke dingen gekocht en moet hij aankomende vrijdag zijn eerste vaccinatie krijgen en krijgt hij een chip. Ook hebben wij naar diverse dierenartsen en dieren klinieken gebeld over de kosten van een vaccinatie en chip en de kosten liepen heel erg uit! Meer daarover in een volgende blog.

En fotogeniek is onze Luca ook niet zodra ik een foto probeer te maken dan wil hij spelen met de telefoon.
 1. Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding!;) mooi katje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding!;) mooi katje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt een mooi katertje!

  Ik heb voor mijn kater een dierenverzekering afgesloten en ik heb voor hem een spaarrekening. Verder ben ik lid van de dierenkliniek, ik krijg hierdoor korting op onder meer een jaarlijks medisch onderzoek, vaccinatie, en antiwormen en antivlooienmiddel.

  Veel plezier met Luca!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje! Ik vind katten erg leuk, en je kunt lang kijken naar hun kapriolen : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken