Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

4 november 2020

Mijn Bonus Box van Albert Heijn

Mijn Bonus Box van Albert Heijn

Mijn Bonus Box van Albert Heijn Nieuw in de Albert Heijn app is Mijn Bonus Box. Sinds deze week kwam ik erachter dat je bij Albert Heijn extra kortingen krijgt door middel van de AH app. De Mijn Bonus Box wil je gelijk openen als je nieuwsgierig bent. Heel verrassend is de Mijn Bonus Box, maar het lijkt ook op de Lidl Plus app. Alleen mag je bij de Mijn Bonus Box 5 aanbiedingen kiezen van de 10 aanbiedingen.

Wekelijks krijg je verrassend extra voordeel, speciaal voor de gebruiker van de bonus kaart. Via Bonus Box ontvang je elke week 10 extra aanbiedingen waarvan je er 5 kan kiezen. Zo heb je elke week extra persoonlijk voordeel naast de reguliere Bonusaanbiedingen. Mijn Bonus Box werkt alleen met de meest actuele versie van de AH app en bij een persoonlijke Bonuskaart.

Mijn Bonus Box
Zelf vind ik het geen probleem om een bonus kaart te hebben en daardoor persoonlijke aanbiedingen te krijgen. Vriendlief heeft een anonieme bonuskaart en die was wel verbaast dat ik extra kortingen krijg. Als je een anonieme bonuskaart gebruikt dan kan je geen gebruik maken van de Mijn Bonus Box. Net als vriendlief zijn er genoeg mensen die het niet prettig vinden dat bedrijven weten welke boodschappen er gekocht worden. Heb je net als Zuinigeman er geen problemen met het delen van je boodschappen dan kan je Mijn Bonus Box activeren in de app.

mijn bonus box op telefoon

Hoe werkt Mijn Bonus Box


Stap 1: Download of open de AH app.

Stap 2: Zorg dat je Bonuskaart geactiveerd is.

Stap 3: Doorloop de stappen om je aan te melden voor Mijn Bonus Box.

Stap 4: Elke week staan er 10 extra aanbiedingen voor je klaar, kies de vijf die je wil hebben.

Stap 5: Gebruik je Bonuskaart bij het boodschappen doen in de winkel of bij je online bestelling en ontvang automatisch de extra korting.

Stap 6: Als je een aanbieding hebt gekozen, kan je deze niet meer deactiveren in die week. De week daarna staan er weer 10 nieuwe aanbiedingen voor je klaar waar je uit kan kiezen.

mijn bonus box mijn bonos box ah
Hoe vaker je je extra aanbiedingen kiest via Mijn Bonus Box, hoe beter Albert Heijn je leert kennen. En hoe beter albert Heijn je kent, hoe persoonlijker jouw Bonus Box wordt.

Mijn Bonus Box ervaring


Gisteren zag ik de Mijn Bonus Box van Albert Heijn in de app staan. Ik was nieuwsgierig en heb het geactiveerd. Een doos vol verassingen aan kortingen werkt natuurlijk altijd goed. Wat mensen zijn nieuwsgierig en willen graag weten wat er in de doos zit.

Na het activeren van Mijn Bonus Box vond ik gelijk vond ik een leuke aanbieding 1 + 1 gratis 500 gram perla koffiebonen van 4,99. Na het activeren van een van de 10 aanbiedingen, heb ik gelijk 4 zakken koffiebonen gekocht en in plaats van € 19,96 was ik nu € 9,98 euro kwijt en had ik een korting van € 9,98. Het kwam ook goed uit want de koffiebonen decafe waren bijna op en 500 gram koffie voor 4,99 vind ik persoonlijk te duur. En AH wist van en zeker dat mijn decafe koffiebonen bijna op waren.

Mijn Bonus Box
Door het delen van informatie met AH krijg je nu extra bonus kortingen doormiddel van Mijn Bonus Box. Je kan daardoor wekelijks geld besparen op de boodschappen als je de producten ook werkelijk gebruikt. Van de 10 aanbiedingen die ik kon activeren vond ik er 2 interresant, koffiebonen en geitenkaas. Van deze 2 persoonlijke aanbiedingen heb ik alleen gebruikt van 1 aanbieding.

Als je niet al te gevoelig bent voor aanbeidingen dan kan je de Mijn Bonus Box prima gebruiken voor echte voordeel! Door te kijken als een aanbieding wel een echte goede aanbieding is kan je flink geld besparen op de boodschappen.

Gebruik jij ook een bonus kaart? En apps voor kortingen?

  1. Je hebt de normale prijs betaald voor perla koffie. Deze was vorige week in de bonus (hamsteren). Ik heb zelf de 2x 500gram voordeelpakken gekocht. 1 + 1. Normaal 7,29... kilo prijs met bonus voordeel was 3,65 euro. Daar hoef ik geen app voor te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig zeg, ik had dit nog helemaal niet gezien in de app. Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In het begin was ik enthousiast, maar ik merk nu dat er vaak steeds dezelfde dingen instaan die ik niet per se vaak gebruik (zoals sateprikkers)...

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken