Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

2 april 2019

Koopjeskalender van de maand April

Koopjeskalender van de maand April

Het hele jaar door zijn er koopjes te vinden er zijn altijd kortingacties, stapelkortingen, hamsterweken, euro weken, kortingcodes, laagsteprijsgarantie en andere aanbiedingen om meer waar te krijgen voor je geld. Wanneer je korting krijgt en op welke producten dat heeft te maken in welke maand je iets wilt gaan kopen.

Wat koop je het best nu en waarom? Koop in het juiste seizoen en maand. Bekijk hieronder de slimme koopjeskalender voor de maand april!

Koopjeskalender | AprilVoorjaarsschoonmaak


Het is lente en vroeger gingen mensen dan hun huizen schoonmaken. Winkels stunten in de maand april vaak met schoonmaak artikelen, droogmolens, stofzuigers, hogedrukreinigers, dweilen en alle artikelen wat te maken heeft met de voorjaarsschoonmaak.

Doe het zelf en klussen


Het is warmer weer gaat iedereen uitgestelde klussen afmaken. Je hebt toch geen zin om in de wintermaanden weer naar buiten te gaan om iets te gaan zagen, nee je doet dat soort klussen vooral met mooi weer. Klusspullen zijn in deze maand vaak extra goedkoop en in de aanbieding.

Paasdecoratie en paasproducten


Versier jij graag je huis met paasdecoratie? Koop dit dan na Pasen of een paar dagen voor Pasen, dan is het namelijk in de aanbieding. Zodra de Paasdagen voorbij zijn kan je goedkoop paasdecoratie en paasproducten zoals; chocolade paaseieren en groenten/vlees wat alleen met Pasen verkocht word kopen in de winkels.


Tuinspullen en tuinplanten


Supermarkten, tuincentrums, bouwmarkten hebben in de maand april aanbiedingen op het gebied van tuinspullen, tuinplanten, tuinmeubelen. Omdat het lente is gaan mensen meer naar buiten en de tuin opleuken, een nieuwe fruit boom in de tuin, nieuw tuingereedschap en een nieuwe lounge set voor in de tuin. Als je begin van de maand april de folders bekijkt, dan zie je alleen maar aanbiedingen voor tuinartikelen.

Koningsdag artikelen


27 april is de koning jarig en dat word gevierd op koningsdag. Op de dagen voor koningsdag en vooral na koningsdag zijn oranje artikelen in de winkels afgeprijsd en goedkoper. Oranje mutsen, sjaaltjes en oranje tompouchen vliegen je om de oren op koningsdag. Sla je slag als je Koningsdag aanbiedingen wilt scoren.
  1. Een stoffer en blik heb ik al, maar ik herken inderdaad wel de spullen voor de voorjaarsschoonmaak : ) Die zijn inderdaad alom tegenwoordig.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken