Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

4 december 2018

Boodschappen & weekmenu week 48

Boodschappen & weekmenu week 48

Deze week hebben wij boodschappen gedaan bij de Deen supermarkt en bij de Lidl supermarkt. Bij de Deen moesten wij 15,50 euro afrekenen en bij de Lidl waren wij 40,76 kwijt. Totaal 56,26 euro voor twee personen, per persoon is het dan 28,13 euro.

November maand is voorbij, en in deze maand hebben wij totaal 392,87 euro uitgegeven aan de boodschappen. In oktober waren wij 348,75 euro kwijt aan de boodschappen. Elke maand schommelt het bedrag aan de boodschappen.

Tot nu toe hebben wij 4249,24 euro uitgegeven van januari tot 30 november. In 2017 hadden wij 4635,12 euro uitgegeven aan de boodschappen en het doel was dat wij dit jaar minder aan boodschappen uitgegeven dan in 2017. Als dat gaat lukken is spannend aangezien wij niet meer dan 385,88 euro uit mogen geven in de maand december.


Weekmenu van week 48


Maandag
Vegetarische jachtschotel. Aardappel puree, rodekool met appel, uien, champignons, knoflook, kruiden, en vegetarische gehakt.

Dinsdag
Vlaamse frieten, bieten salade met feta en rucola, runderburger voor vriendlief en corn filet.

Woensdag
Vegetarische paddenstoelen risotto gemaakt. Vriendlief at restje op van de vegetarische jachtschotel.

Donderdag
Gegeten bij een vriendin. Vriendlief at restjes uit de koelkast.

Vrijdag
Stamppot rauwe andijvie.

Zaterdag
Aardappelen, broccoli uit de oven met runderburger / vegetarische pepersteak.

Zondag
Mihoen met groenten zoals chinesekool, uien, paprika's, doperwten, verse knoflook en gember. Met woksaus en gebakken spiegeleieren erbij.

Hoeveel geld geven jullie op jaarbasis uit aan de boodschappen?
  1. Dat vind ik niet veel! Dat hebben jullie mooi zuinig gedaan zeg. Een stuk onder het gemiddelde van het Nibud : )
    Zelf heb ik deze week geen boodschappen gedaan omdat ik geveld ben door een gemene verkoudheid. We eten dus uit de kasten.

    nicole@huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wij komen gemiddeld voor 3 personen met een 80 euro / per week toe. Dit zou ongeveer op een 3840€ per jaar uitkomen. Voor heel deze week hebben wij bijvoorbeeld voor 51€ eten gekocht , en waarschijnlijk dit weekend dat komt, doe ik grote inkopen van vlees, pasta, rijst,.. voor 3-4 weken dan ben ik zeker €100-120 kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken