Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

6 november 2018

Boodschappen & weekmenu week 44

Boodschappen & weekmenu week 44

In deze week heb ik voor vriendlief vlees ingeslagen, een deel ging in de vriezer en op het biologische vlees zat 25% korting. Runderburgers 4 stuks, speklappen 2 stuks, Rundervink 2 stuks, Rundergehaktballetjes (12 stuks in een verpakking), en rookworst allemaal biologisch.

Bij de Lidl en Albert Heijn hebben wij boodschappen gedaan. Bij de Albert Heijn was ik 36,95 euro kwijt, inclusief 3,30 euro aan koopzegels. Bij de Lidl hebben wij op 4 november op zondag boodschappen gedaan, vanuit het werk gelijk maar even langs gegaan, 43,52 euro waren wij daar kwijt. Vooral aardappelen, groenten, fruit, eieren, vis en noten gekocht. Totaal 80,47 euro uitgegeven in week 44 en wij hebben voldoende in huis voor week 45.

Zelf vleesvervangers maken
Vanaf nu ga ik ook weinig vleesvervangers meer kopen en ga ik zelf vleesvervangers maken. Afgelopen weken heb ik de vleesvervangers op voorraad bijna opgemaakt. Vanaf nu laat ik de vleesvervangers weg uit de maaltijden. Wel ben ik dol op (geiten)kaas en een plak kaas zelf paneren en bakken is net zo smakelijk als een kant en klare vleesvervanger met kaas.


Weekmenu van week 44

Maandag
Gekookte aardappelen, rodekool 600 gram (diepvries), vegetarische  kaasschelp en biologische rundervink voor vriendlief.

Dinsdag
Zilvervlies rijst met brocolli, ui, knoflook, paprika, verse spinazie en doperwten in gele curry. Geserveerd met gekookte eieren.

Woensdag
Aardappelpuree, warme rode bieten met ui, biologische rundervink en vegetarische kaasschelp.

Donderdag
Boekweit pannenkoeken gemaakt met geitenmelk, ei, snufje zout en boekweitmeel.

Vrijdag
Zelfde als dinsdag. Restjes op maken.

Zaterdag
Vegetarische broccoli aardappel ovenschotel met biologische speklapje.

Zondag
Vlaamse frieten met sperziebonen, biologische speklapje en vegetarische kaasschelp.
  1. Ah, rode biet, zo lekker. Favoriet hier zijn rode biet feta quiche en rode biet appel walnoot feta salade.Die salade is ook nog eens heel lekker op brood, dus probeer ik altijd een restje over te houden voor de volgende dag.

    Groet,Greet

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken