Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

25 oktober 2018

Gas en energieverbruik | week 42

Gas en energieverbruik | week 42

In deze week werd het 18,5 graden in de woonkamer en in de avond rond de 19 a 19,5 graden in de woonkamer. Avonds onder de warme douche en daarna lekker met een joggingsbroek op de bank met een dekentje. Soms is het toch te warm met een dekentje. 

En als het koeler word dan 18 graden dan gaat de verwarming gewoon aan. Al maanden is onze verwarming niet aan geweest. Maar op een of andere manier vind ik 20 a 21 graden te warm, als ik ergens op visite ben. Het went ook wel als je je warm aan kleed en niet gelijk in een warme woonkamer zit, want dan breekt het zweet bij mij uit.Week 42 - Maandag 15 oktober tot zondag 21 oktober 2018.
Onze stroomverbruik : 61,0 kWh
Onze gasverbruik: 6,0 m3

Kosten volgens de app van Greenchoice 16,18 euro deze week, een stijging van 5% in vergelijking met vorige week.

Wat is voor jouw de ideale temperatuur in de woonkamer?
 1. Op dit moment is het 19° binnen, zo koud is het al maanden niet meer geweest, maar omdat er geen zon is warmt het dus niet meer op.
  De verwarming is nog niet aangeweest, maar als het waar is dat het de komende dagen kouder wordt vrees ik het ergste, voorgaande jaren ging de verwarming pas na 1 november aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk zo'n 18 graden? Ik weet het eigenlijk niet zo precies. Ik heb nooit de verwarming aan in de woonkamer maar brandt 's avonds de houtkachel.

  Nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanmorgen was het hier in de woonkamer 19.2 dat is het nu nog steeds, koud heb ik het niet alleen mijn handen voelen soms koud aan..
  We hebben ook nog een electrische haard die kunnen we af en toe gebruiken om de kou er uit te jagen.. gisteren middag voor het eerst een uurtje aan gehad, de cv is nog niet aan geweest maar denk dat dat niet lang meer gaat duren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is een elektrische haard niet veel duurder in gebruik dan gasverwarming?

   Verwijderen
 4. Van zondag tot zondag: gas: 10 stroom: 33 (feestje met een heater aan) en water: 1,4 Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken