Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

26 oktober 2018

Herfstvakantie

Deze week heb ik heerlijk een weekje vrij in de herfstvakantie en heb ik van weekend tot weekend vrij. Aankomende maandag mag ik weer werken overdag, maar daar ga ik nog niet over nadenken.

Vriendlief heeft alleen maandag en dinsdag gewerkt en is de rest van deze week vrij. Elke dag hebben wij wel iets te doen en afspraken met familie, vrienden of andere afspraken. De komende dagen hebben wij geen afspraken meer staan en gaan wij nog even kijken als wij de deur nog uitgaan. Even thuis zijn vind ik ook wel lekker en het mooie weer van de laatste tijd is denk ik nu wel voorbij.

Het geld is in deze oktober maand er uitgevlogen aan allerlei zaken. Zo ging vandaag onze kat Simba naar de dierenarts omdat hij sinds gisteren niet fit is en lusteloos is. Vanmorgen at en dronk hij wel weer water maar wij vertrouwen het niet. Buikpijn heeft onze kat volgens de dierenarts en hij gaf veel pijn aan, 2 spuitjes verder en hij is veel fitter. Als een beest onnodig pijn moet lijden daar kunnen wij niet tegen en anders moet je geen huisdieren nemen.

En zo kabbelen wij de komende dag zo door. De financiën worden paar keer per week bijgewerkt en daarin zie je dat wij deze maand 2 x meer uitgeven dan dat er aan inkomsten binnenkomt. Groot gedeelte is namelijk begroot. Hoe het afgelopen is met de kunststofkozijnen dat lezen jullie na het weekend, het word in ieder geval weer een lange blog bericht over buurman en buurman.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken