Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

11 september 2018

30 maakt je buurt weer prettig

30 maakt je buurt weer prettig

Hieperdepiep hoera! Vandaag is voor mij een bijzondere dag namelijk. Ik ben vandaag jarig en ik word 30 jaar jong! Nu val ik onder de categorie dertigers in plaats van de categorie twintigers.

Achja ik zit er niet zo mee... dat ik dertig ben geworden, mannen worden toch knapper als ze ouder worden? Ik word altijd nog midden twintig geschat door mensen.

Wat ga ik doen op mijn verjaardag? Ik heb voor vandaag een vakantiedag opgenomen zodat ik lekker vrij ben van het werk.

Vriendlief is aan het werk en visite en familie heb ik vorige week al gehad. Heb een hele dag vrij om het in te vullen waar ik zin in heb. Er zullen nog enkele telefoontjes en kaartjes komen op mijn verjaardag. Maar verder vier ik mijn verjaardag niet.

Paar jaar geleden gaf ik vaak grote verjaardagen en kwam familie en vrienden op 1 dag. Sinds ik niet meer in Drenthe woon zijn er ook geen grote verjaardagen meer bij ons. Ook omdat veel familie van mij geen auto hebben en omdat ik te vere van de provincie Drenthe woon.

Vriendlief komt uit een familie waar geen verjaardagen worden gevierd. En heeft absoluut niets met verjaardagen en staat ee niet eens bij stil als hij jarig is. Nu ik ouder word vind ik het niet erg om mijn verjaardag niet groots te vieren. En familie en vrienden die je alleen met verjaardagen ziet is ook niks aan, kan je beter zo een keertje afspreken.

Hoe vier jij je verjaardag? Maak je er iets groots van? Of juist iets kleins? Of helemaal niet?
 1. Van harte proficiat met je verjaardag!
  Ik vier het meestal met vrienden en familie, hapjes en drankjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Ik vier mijn verjaardag ook niet groots, meestal koffie met een vriendin of samen een uitstapje maken.

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Dit jaar ben ik op vakantie met mijn verjaardag, gezellig samen met mijn moeder. Eigenlijk is het een traditie geworden dat wij op de dag zelf altijd samen iets leuks gaan doen. En verder vier ik het dan nog zo'n 3x (familie ene helft, familie andere helft en apart nog vrienden). Zo is het tenminste nooit druk en kan ik iedereen de aandacht geven en met iedereen lekker kletsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je verjaardag. Wij hebben ook niet zoveel met verjaardagen, tegenwoordig vier ik het meestal met de kinderen bij een etentje.
  30jaar.. mooie leeftijd! - was ik het nog maar en dan weten wat ik nu allemaal weet ;-)

  Maak er een leuke dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte! Heerlijk, zo'n rustige verjaardag. Van mij hoeft een verjaardag ook zeker niet groots gevierd te worden. Een groot deel van de familie woont hier om de hoek, en komt uitgenodigd of niet toch wel aanwaaien. Vind ik prima, maar uitgebreider dan dat is wat mij betreft niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een kroonjaar! Knap dat je dagelijks blogt en ik lees je blog regelmatig. Verstandig hoe jullie met geld omgaan. Als ik mag adviseren .. Vier mijlpalen met geliefden en maak mooie herinneringen .
  Ik wens je een fijn levensjaar ��

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken