Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

24 augustus 2018

Boodschappen & weekmenu week 33

Boodschappen & weekmenu week 33

In deze week hebben wij boodschappen gedaan bij de Deen, Jumbo, Albert Heijn en Lidl supermarkten. In totaal hebben wij 92,95 uitgegeven aan de boodschappen. In week 32 hadden wij nog 52,04 euro uitgegeven aan de boodschappen.

Op zondag zijn wij zijn naar Leeuwarden geweest met de trein om naar de reuzen van Royal de Luxe te kijken. Op de terug weg waren wij in Meppel gestrand en konden niet meer huis, weinig bussen en geen treinen en uren later kwam er uiteindelijk een trein en daardoor kwamen wij pas om 20:00 uur aan.

Toen had ik geen zin meer om te koken en hebben wij snel verse pizza's met 1 euro bonus korting en 35% sticker gekocht zodat wij nog even snel iets konden eten. Mede daardoor hebben wij deze week meer uitgegeven.


Weekmenu van week 33

Maandag
Gegeten bij mijn vader. Aardappelen met sperziebonen gehakt schotel uit de oven. Rundergehakt en vegetarische gehakt schotel versie.

Dinsdag
Een middagje naar de iKea geweest met de trein. Ongezonde dag. Veggie dog uitje en rodekool / kip hotdog bij iKea en een patatje en milkshake bij de smullers op het station. (2 de patatje en milkshake gratis, ns actie)

Woensdag
Gekookte aardappelen, rodekool en vegetarische ballen in vegajus.

Donderdag
Restjes dag.

Vrijdag
Dagje Maasstricht geweest met de trein.

Zaterdag
Gebakken aardappelen met salade en gemarineerde kipfilet/ vegan filet lapje. 2 familie leden aten mee.

Zondag
Leeuwarden geweest en avonds laat een verse pizza uit de supermarkt gegeten.
  1. Bijzonder wel, om te zien dat juist vakantietijd, een tijd dat je meer tijd hebt, minder gezond eet. Is geen aanval hoor,dat geldt voor iedereen wel denk ik.Voor mijzelf is deze observatie iets om over na te denken, hoe zal het bij mij gaan als ik ritme en structuur van werken mis?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo werkt het echt hè! Ik heb vijf maanden vrij gehad door zwangerschapsverlof en vakantie. Nu de eerste week achter de rug en wauw, wat hebben we een structuur en gaat alles georganiseerd. Ook m.b.t. het eten.

      Verwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken