Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

18 juni 2018

Slechte internet verbinding

Slechte internet verbinding

Vorige week heeft onze provider Ziggo werkzaamheden in de nacht verricht in onze buurt. Na deze werkzaamheden is onze internet snelheid nog maar 5 a 10 MB en paar keer per uur valt onze Ziggo modem uit.

Heel vervelend! De eerste dagen dacht ik dat het ons zelf lag, maar na contact met Ziggo kregen wij afgelopen vrijdag een nieuwe modem. Deze modem was iets beter gemiddeld 15 MB snelheid van het internet, maar ook deze modem viel uit. Ook tv kijken doen wij via een app, maar het beeld is wazig en geeft pixels.

Geen internet geen blog
Doordat onze internet verbinding slecht is het bijhouden van een blog ook moeilijk. Dan ben je net aan het schrijven of een foto aan het uploaden en dan werkt de internetpagina weer niet. Heel vermoeiend. En meestal schrijf ik voor een aantal dagen zodat op mijn werkdagen ook automatisch een nieuwe blog bericht gepubliceerd word.

Blog bericht schrijven
Het plezier in een blog bijhouden wordt wel minder als je geen internet hebt. Gelukkig had ik een aantal blogs klaarstaan en kon ik deze naar voren zetten. Mocht ik binnenkort weinig of niets plaatsen op Zuinigeman.nl dan ligt dat puur aan onze internetverbinding. En dat ik geen tijd heb om voorruit te schrijven omdat ik veel aan het werk ben.
  1. Oh vervelend, wij hebben precies dezelfde provider en ook met regelmaat problemen..
    Hopelijk heb je snel weer stabiel internet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik voel helemaal met je mee. Dit soort dingen is echt spuugvervelend, vooral omdat jezelf helemaal niets kunt doen. Behalve afwachten...

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken