Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

1 mei 2018

Gastblogger Femke | Toeval bestaat niet…

Gastblogger Femke | Toeval bestaat niet…

Nog geen uur geleden lees ik op Zuinige man een oproepje om als gast blogger stukjes te schrijven en nu typ ik mijn eerste blog. ( Ik sla het stukje nu maar even over dat ik dacht dat ik reageerde op Facebook van Zuinige Man, maar ondertussen een reactie op mijn eigen Facebookpagina schreef….)

Wie ben ik?
Ik ben een 59-jarige vrouw, sinds ruim 5 jaar weduwe, moeder van twee geweldige volwassen zoons en schoonmoeder van een lieve schoondochter. Ik werk, nu nog parttime, op een basisschool in de Randstad.

Erg leuk, maar erg vermoeiend, vandaar mijn wens om minder te gaan werken en mijn inkomen aan te gaan vullen met het schrijven van teksten via mijn eigen tekstbureautje: www.indekantlijn.nl Deze gedachten begonnen vorig jaar vorm te krijgen toen ik het niet zo meer naar mijn zin had in mijn werk. (lees: een loodzwaar jaar had.) Ik richtte het tekstbureau op en vertelde mijn baas dat ik graag iets minder wilde werken.

Geen hypotheek meer
Ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat ik geen hypotheek meer op mijn huis heb; dit scheelt uiteraard aanzienlijk in mijn kosten voor levensonderhoud. Mijn financiële positie is echter ook weer niet zo dat ik het me kan permitteren helemaal te stoppen met werken.

Ik heb het er voor over om meer relaxed te leven en dan wat minder geld te verdienen, maar wil wel op vakantie blijven gaan en leuke dingen blijven doen. In deze situatie zit ik nu: zoekend, denkend, afwegend. Ik wil jullie graag meenemen in dit avontuur!

http://www.indekantlijn.nl

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken