Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

5 april 2018

Boodschappen & weekmenu week 13

Boodschappen & weekmenu week 13

Deze week boodschappen gedaan bij de kaasboer, Aldi & Lidl supermarkt. Op vrijdag was het al mega druk in de supermarkten, omdat de paasdagen er aan kwamen en dan slaan mensen zoveel mogelijk boodschappen in.

Om gezellig de paasdagen door te komen hoort er lekker eten en tegenwoordig gourmetten bij. Mijn zus doet dat al jaren, gourmetten met de paasdagen. Wij zelf doen niets met Pasen.

Afgelopen zaterdag zijn wel naar Amsterdam geweest met de trein om even te winkelen en vooral rond kijken. Maar daar was het ook al druk, je voelt je een toerist in eigen land. Wij hebben een broodje gegeten en een drankje en na 5 uren in Amsterdam gingen wij weer richting huis.

Deze week hebben wij 95,21 euro uit gegeven aan de boodschappen.

Onze weekmenu van week 13

Maandag
Rode bieten risotto met rode uien en fetakaas.

Dinsdag
Vlaamse friet met broccoli, runderworst, spinaziekaas rondo.

Woensdag
Nasi van zilvervliesrijst, met kool, ui, prei en paprika, zelfgemaakte satesaus en 2 spiegeleieren p.p.

Donderdag
Gekookte aardappelen met witlof uit de oven met kaas. En vegetarische spinaziekaas rondo.

Vrijdag
Pannenkoeken van boekweitmeel en sojamelk zelf gebakken.

Zaterdag
Wraps met Mexicaanse vulling in overgebleven pannenkoeken van vrijdag. Met kaas uit de oven.

Zondag
Gekookte aardappelen met rodekool en vegetarische balletjes in jus.
 1. Ik vind Amsterdam ook veel te druk tegenwoordig.Ik ga liever naar andere steden. Een van de dingen die me tijdens zo'n uitstapje in den vreemde houvast geven is een stadswandeling doen. Zo kom je langs de mooiste plekken van een stadje. Van Kampen,Zwollle,Harderwijk en Elburg heb ik erg genoten.Misschien een idee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stadswandeling maken wij wel vaker maar ik ga liever naar een kleine stad zoals zwolle, amersfoort... voorlopig geen Amsterdam meer.

   Verwijderen
 2. Ik lees je graag. Vind wel wat je veel besteed aan boodschappen voor 2 personen, maar een ieder heeft zijn eigen bovengrens natuurlijk.
  Lees een paar blogs verder dat je graag op tijd wilt stoppen/minderen met werken voordat je bejaard bent
  Dan denk ik dat er bij boodschappen een 'kans' voor je ligt. Lees even de laatste blogs van Valhalla:" in het hoge noorden", of de blogs van frugelwoods. Hiervan kunnen we enorm veel van Leren.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken