Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

9 maart 2018

Gas en energieverbruik | week 9

Gas en energieverbruik | week 9

In week 9 was het echt heel erg koud met gevoelstemperaturen van -15 of meer door de harde wind. Ook deze dagen was ik aan het werk en moest ik op donderdag toen het echt de koudste dag was, ook weer op de fiets naar mijn werk. Wat was het mij koud zeg!

Ondanks dat ik aan het werk was en vriendlief ook hebben wij toch veel meer gas verbruikt dan in week 8. 44% meer gas hebben wij verbruikt een behoorlijk verschil met de week ervoor van 21m3.  Stroomverbruik ging met 3% omhoog.


Week 9 - Maandag 26 februari tot zondag 4 maart 2018.
Onze stroomverbruik : 62,0 kWh
Onze gasverbruik: 68,0 m3

Kosten volgens de app van Greenchoice 54,79 euro deze week, een stijging van 32% in vergelijking met vorige week.

Hoeveel hebben jullie verbruikt aan stroom en gas?
 1. Wij hebben ook veel meer verbruikt, het was extreem koud. Ook ter bescherming van de leidingen in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij ons is het verbruik ook flink gestegen. Deze week zal het weer ontzettend meevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ongeveer 55m3 gas verbruikt. Het is 8 m3 meer dan vorige week. Maar ik woon in een rijtje woning dus bij mij stijg het niet zo haard. maar februari was inderdaad een zeer dure maand qua energie kosten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou het eerlijk gezegd niet zo precies bij. Ons verbruik is per jaar vrij constant, elk jaar een klein beetje minder. Als ik het per maand zou bijhouden, zou ik misschien wel schrikken als er opeens een dure maand tussen zit.
  Hopelijk middelt het zich voor jullie nota ook uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij verbruikte in die zeer koude week 73m3 pfft dat was wel even schrikken.. kreeg het ook bijna niet warm gestookt in huis.
  Gelukkig gaan de temp nu weer om hoog, hopelijk compenseert dat dan weer een beetje.

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken