Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

20 februari 2018

Laatste spullen van de verhuizing

Laatste spullen van de verhuizing

Eind september 2017 hebben wij alle spullen al verhuisd naar onze nieuwe woning. Als je mij al een tijdje volgt al je denken alweer verhuizen?

Maar aangezien ik ook doordeweeks bij mijn vader sliep had ik daar ook nog enkele spullen staan. Waaronder een tweepersoons boxspring van 140x200 cm. En wij hadden nog jaloezieën over voor bij mijn vader die precies daar pasten en uit onze vorige benedenwoning kwam, toeval hé.

Om de boxspring op te halen zo'n 130 km enkele reis en wij geen trekhaak op de auto hebben. Hebben wij een busje gehuurd met een grote laadruimte, zodat wij de laatste grote spullen bij mijn vader kunnen ophalen.

Bij mijn vader hebben wij de jaloezieën opgehangen en hebben wij het met moeite uit elkaar gekregen, want het achterwand van de boxspring wilde niet lost.

Nu hebben wij in onze huis een logeer kamer gemaakt met een kleine 2 persoonsbed. Zodat familie en vrienden van ver kunnen logeren. Deze kamer is bijna net zo groot als de master bedroom.

Zo hebben wij nu alle 3 de slaapkamers goed benut. Waaronder een logeerkamer, onze eigen slaapkamer en onze inloopkasten kamer voor kleding, beddengoed en administratie.

De uiteindelijke kosten waren 36,84 euro aan diesel en 80,35 euro aan het huren van de bestelbus. Een totaalbedrag van 117,19 euro
  1. Fijn dat je de spullen hebt kunnen ophalen op deze manier. En een logeerkamer is inderdaad erg handig voor vrienden die van ver moeten komen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken