Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

19 januari 2018

Gas en energieverbruik | week 2

Gas en energieverbruik | week 2

In de tweede week van januari hebben wij 5% minder stroom verbruikt dan in de eerste week van het nieuwe jaar. Ons gas verbruik is 17% gestegen in vergelijking met vorige week.

In deze week kwam ik dinsdag om 07:15 uur uit de nachtdienst en was ik de rest van de week vrij tot zondag 14 januari. Het was ook flink koud ik had een muts, sjaal en handschoenen aan.

Omdat ik overdag meer thuis was en het koud had ging de verwarming wat vaker aan terwijl ik al wollen sokken en een trui aan had.

15 graden in huis vind ik toch iets te koud en ging de thermostaat op 19 a 20 graden. Dan moet ik wel een beetje oppassen dat ik het niet te warm krijg als ik druk bezig ben in de keuken met koken.

Week 2 - Maandag 8 januari tot zondag 14 januari 2018.
Onze stroomverbruik : 53,0 kWh
Onze gasverbruik: 48,0 m3

Kosten volgens de app van Greenhcoice 40,51 euro deze week, een stijging van 10% in vergelijking met vorige week.

Hoeveel hebben jullie verbruikt?
 1. Goed gedaan deze koude weken. Ik moet tot mijn schande bekennen dat ik de hele maand januari nog geen blik in de meterkast heb geworpen. Ons gas verbruik zal deze maand vast hoger uitvallen door het vele douchen . Koken doe ik zoveel mogelijk op de houtkachel. De verwarming staat meestal op 16/17 door de houtkachel is het in de kamer altijd lekker warm en slaat de cv na een bepaalde tijd uit. Elektriciteit wekken we zelf op dmv zonnepanelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2e week: 45 kwh/ 30 m3. Meer gas dan anders...Nieuwe koelkast, snoepte in het weekend al 5 kwh eraf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 53 kwh elektriciteit, 23 m3 gas. Elektriciteitsverbruik idem of week voordien, gas 1 m3 meer.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van 14 tot 21 Jan. gas: 34 elektr:31 Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken