Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

8 december 2017

Kunstboom of een echte kerstboom?

Kunstboom of een echte kerstboom?

​Sinterklaas is voorbij en de kerstboom komt dan weer te voorschijn. Elk jaar een kerstboom kopen is best prijzig. Je kunt ook een kunstkerstboom aanschaffen.

De aanschafprijs van een mooie kunstkerstboom is wat aan de hoge kant, maar een kunstkerstboom gaat jaren mee en dan zijn de kosten niet zo hoog aangezien het een eenmalige aanschaf is. Elk jaar een echte boom kopen is duurder.

Wanneer je een kunstkerstboom wilt aanschaffen, doe dit dan na de feestdagen, dan zijn ze flink afgeprijsd.

Een echte kerstboom kan je ook het hele jaar in de volle grond buiten zetten en in de Decembermaand buitenverlichting er in hangen. Dan heb je geen naalden in huis en hoef je ook niet elk jaar een kerstboom te kopen.

Wij hebben geen echte boom en ook geen kunstboom, jaren geleden had ik een kunstboom en deze heb ik later weggegeven aan mijn jongste zus. En een echte kerstboom daar krijg ik (allergie)rode bulletjes en plekjes van.

Heb jij wel een kunstboom of echte boom?
 1. Ik maak een Yule boompje van appel takken die ik toch moest snoeien van de appelboom.
  Simpel klein met lichtjes en gezellig en kost zo goed als niets, op de stroom na.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb elk jaar een echte boom, de laatste jaren die van de ikea. Dan betaal je 20 euro en krijg je een tegoedbon van 19 euro, dus dan kun je de 20 euro twee keer uitgeven. Aangezien ik regelmatig bij de ikea shop vind ik dat een prima deal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben een nepperd. Ooit gekocht vanwege de kleine kinderen. Het was gewoon relaxter om een boom te hebben waar geen naalden van uitvielen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben geen boom (meer).Ik sprokkel jaarlijks een mooie tak uit het bos en die hang ik voor het raam, met versiering. In één tak doe ik wat lampjes en zo is het volop kerst in huis, zonder dat er iets in de weg staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hadden jaren en jaren een kunst kerstboom maar toen hij 2jr terug zo ontzettend uitviel hebben we hem na de feestdagen meteen weggegooid.
  In januari toen de winkels gingen opruimen hebben we echt een super waanzinnige mooie kunstkerstboom gekocht met 70% korting.
  We kunnen er dus weer een paar jaar tegen aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij hebben geen boom omdat de hond altijd met de staart rondzwiept. Aangezien ze groot is zou ze alles ommaaien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken