Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

31 december 2017

​Knallend het jaar 2017 uit!

​Knallend het jaar 2017 uit!

Waarom zou je eigenlijk zelf vuurwerk kopen? Je kunt ook naar het vuurwerk kijken dat anderen afsteken.

Zelf gaan wij even naar het vuurwerk kijken vanuit de woonkamer of buiten. Vuurwerk afsteken doe ik al jaren niet meer, vind het veelte duur en zonde van het geld om mijn geld zien te verdampen in de lucht.

Ook maken wij het niet al te laat op oudjaarsdag, ik moet namelijk om 07:00 uur werken en de wekker gaat rond 05:00 uur af op nieuwjaarsdag.

In veel grote plaatsen worden grote vuurwerkshows gegeven. De gemeentes Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Apeldoorn, Hilversum en Zoetermeer organiseren een speciale vuurwerkshow.

Gaan jullie naar een vuurwerkshow? of steken jullie vanavond om 00:00 uur zelf vuurwerk af?
 1. Ach ja, vuurwerk. Ik heb me altijd verre van kunnen houden, maar nu mijn kinderen groter worden..... die vinden het echt geweldig, net als hun vader. Ik heb weinig in te brengen in de familie qua dit onderwerp.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben geen vuurwerk maar kijken ook uit het raam rond twaalven.

  Een heel goede jaarwisseling en alle goeds voor 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb zelf nog nooit een cent uitgegeven aan vuurwerk. Wel ooit eens naar een vuurwerkshow geweest , georganiseerd door 2 fuserende gemeentes, een combinatie van theater , muziek en vuurwerk, prachtig. Vanavond vier ik oud en nieuw op een zorginstelling voor mensen met meervoudige beperkingen en daar zal een en ander afgestoken worden rond 9 uur omdat de meeste mensen op tijd naar bed gaan en daar geniet ik van , niet van het vuurwerk zelf ,maar wel van de reacties van de bewoners.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sowieso niet zelf kopen, maar veilig kijken achter het glas :)
  Fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zonde om geld uit te geven aan vuurwerk. In onze omgeving beginnen ze al vrij vroeg met het afschieten van vuurpijlen en dat duurt tot lang na middernacht.
  Hier rustige oudejaarsavond : partner heeft laatdienst en komt pas tegen 23.45 u dus met een beetje geluk nog vlak voor het nieuwe jaar..... Morgen heeft hij vroegdienst en moet dan om 4.30 u opstaan..... Korte nacht dus en zeker niet door feest te vieren. Ik "vier" nieuwjaar dus op mijn eentje maar dat stoort me eigenlijk niet
  Prettig eindejaar en veel geluk met je partner.
  liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen vuurwerk voor ons, ik geef er niks om.
  Een hele goeie jaarwisseling en een mooi, spaarzaam 2018

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken