Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

1 januari 2018

Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

En dan is het alweer 1 januari 2018. Op nieuwjaarsdag ben ik vroeg opgestaan, om 05:00 uur ging de wekker. Werken in de zorg gaat ook steeds door, vandaag werk ik een ochtenddienst. 2 en 3 januari ga ik weer nachtdiensten werken.

In het nieuwe jaar ga ik nog steeds verder met deze blog. Ik probeer elke dag te schrijven en als dat niet lukt, dan is het maar iets minder frequent.

Ik wens jullie een zuinige en gelukkig 2018 toe en neem een heerlijke nieuwjaarsduik.
 1. Wat fijn dat je in het nieuwe jaar ook doorgaat met deze blog, ik heb je nog maar net ontdekt en heb alles in 1 week tijd gelezen. Heel veel inspiratie opgedaan. Ik hoop dat ik met al deze tips die ik lees ook zuiniger kan gaan leven. Ik lees ook altijd de blog van Annemiek van Deursen annemieksmijmeringen.blogspot.com. Van haar heb ik ook al zoveel geleerd. Heel veel geluk en gezondheid wens ik je in het nieuwe jaar.
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn we gezegend met mensen in de zorg die zelfs op nieuwjaarsdag om 5.00 uur opstaan om voor mensen die het nodig hebben aan de slag te gaan.
  Fijn dat je doorgaat met je blog, leuk om te lezen en waardevolle tips en linkjes, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De beste wensen voor weer een mooi nieuw jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij ook een gelukkig nieuwjaar gewenst Zuinige Man : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken