Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

9 november 2017

Mijn honderste blog bericht

Mijn honderste blog bericht

Dit word vandaag mijn honderdste blog bericht die gepubliceerd wordt op Zuinigeman. In 2013 heb ik ooit een start gemaakt met 2 blog berichten. Op 5 december 2016 ben ik weer begonnen met bloggen op Zuinigeman.

Ik had niet verwacht dat ik het al zolang, (11 maanden) zal vol houden, het bloggen. Maar ik vind het tot nu toe nog hartstikke leuk. Vriendlief dacht dat het een paar weken zal duren, maar ondertussen is het al 11 maanden geleden dat ik weer begonnen met met bloggen.

Soms met meerdere blog berichten per week en de laatste weken probeer ik het wel elke dag. Zolang er inspiratie blijft dan blog ik zoveel mogelijk. Word de inspiratie minder dan gaat ook de frequentie aan blog berichten van deze blog omlaag.

Het moet wel leuk blijven het bloggen. Want in bloggen zit wel heel veel werk. Als ik niet blog, dan denk ik "dat is een leuk onderwerp" en dan schrijf ik het onderwerp gelijk op. En zo gaat dat al 11 hele maanden.

Ik blog voor mezelf maar ook voor anderen en vind reacties op blog berichten altijd leuk om te lezen.

Misschien is het je wel eens opgevallen, dat de zins opbouw soms niet klopt en misschien gebruik ik hier en daar op deze blog, Drentse woorden. De Nederlandse taal vind ik nog steeds lastig en dat blijft ook, want ik heb geen talen knobbel.

Op 5 December 2017 ben ik alweer 1 jaar continue aan het bloggen en ik hoop dat ik nog steeds plezier in het bloggen houdt en mijn 250ste blog bericht ga halen.
 1. Ik geniet van je blogs! Ik hoop dus dat je het nog een lange tijd volhoudt. En wat de taal/zinsbouw betreft, nee was me niet opgevallen, maak je er vooral niet druk om.

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je 100e bericht. Op naar de 1000!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je na 100 berichten nog niet uitgeblogd bent! Dat je maar plezier in het bloggen mag houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je nog steeds fanatiek bezig bent! Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees je graag dus van mij mag je doorgaan naar de duizend! Maak je niet druk om je schrijftaal het gaat om jouw verhaal. Groet Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha toevallig viel me net op dat je vaak 'als' gebruikt waar ik 'of' zou kiezen. Bv. Hij heeft gevraagd als ik hem wilde helpen. Dus vroeg me al of uit welke streek je kwam. Maar prima te lezen hoor! Lekker mee doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geboren en getogen in Z.O. Drenthe. Op school gebruikte ik het woord ‘of’ heel vaak, daarmee moest ik minderen, vandaar dat ik of wat minder gebruik.

   Verwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken