Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

8 november 2017

Goedkoop schoonmaken met Driehoek zachte groene zeep

Goedkoop schoonmaken met Driehoek zachte groene zeep

Met Driehoek zachte groene zeep maken wij onze hele huis schoon. Het is ook nog beter voor het milieu dan allerlei andere schoonmaak middelen en groene zeep is goedkoop!

Thuis gebruikte mijn ouders vaak merken als ajax, andy glorix, Jif(cif). Vriendlief heeft hij van zijn moeder juist geleerd om schoon te maken met Driehoek groene zeep & Soda. De laatste dagen was het volop in het nieuws.

Tot 1 november was het onderdeel van Unilever, nu is het in handen van ondernemer Marcel Belt. De komende periode wil hij Driehoek verder vergroenen.

Wat is groene zeep?
Groen van kleur is de zeep overigens al tijden niet meer. Driehoek en andere varianten van ‘groene zeep’ zijn bruin-geel. De oorspronkelijke zeep kreeg haar kleur van hennepolie. Dat is inmiddels vervangen door goedkopere plantaardige oliën.

Driehoek Zachte Groene Zeep, de alleskunner onder de zepen. Dat kun je bijna letterlijk nemen: van schoenen poetsen, tot kleding wassen en vloeren boenen en het reinigen van sanitair, douche, toilet en voor kleine handwasjes.

Natuurlijk schoon.   
Zachte zeep op basis van natuurlijke ingrediënten.  
Veilig & Verzorgend.
Ongeparfumeerde schoonmaakmiddel.


Groene zeep is absoluut niet schadelijk voor de handen of voor de luchtwegen. Daarom kan je het product rustig zonder bescherming gebruiken. 

Er zijn verschillende soorten groene zeep te koop, allereerst heb je natuurlijk het bekendste merk genaamd Driehoek. Daarnaast heb je ook Tricel, Dylon en Sunlight. De zeep kan je ook nog in meerdere vormen kopen. De meest bekende is in een gel vorm maar er bestaat ook een vloeibare vorm. In de supermarkt te vinden onder in het schoonmaak vak.

Ons huis wordt lekker schoon door de groene zeep en ik heb nog nooit zulke glimmende kranen in badkamer en keuken gehad.

Vrijdag 3 november was het ook in het RTLnieuws. Driehoek zeep moet weer hip worden! Wij slaan alvast wat extra groene zeep in, want als iets hip moet worden, gaat de prijs vaak ook automatisch omhoog.

Gebruik jij wel eens groene zeep? En zo ja waarvoor gebruik jij groene zeep?
 1. Ik gebruik het ook, net als schoomaakazijn, bakingsoda, en wasmiddel van sunlight of marseillezeep.
  Als de prijs van de groene zeep gaat stijgen, maar een voorraad aanleggen. Het komt vanzelf wel op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee nooit, ik vind de geur niet lekker. Gebruik hier vooral de roze Mr. Proper en natuurlijk Dasty voor het zwaardere werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, je lijkt mijn man wel. Altijd in de weer met groene zeep. Het is idd een alleskunner en volgens mij niet heel schadelijk voor het milieu. Als het nog ook een eens lekkere geur zou hebben zou ik fan zijn. Misschien ondanks dat toch maar weer vaker gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. .....en nu vraag ik me af welke soort plantaardige olie nu gebruikt wordt voor "groene zeep" Waarschijnlijk palmolie omdat dat het goedkoopst is! Slecht voor de tropische regenwouden en de dieren die daar leven. Ik maak zelf "allesreiniger" van verdunde schoonmaakazijn met citrusvrucht-schillen. Poosje laten staan en klaar is Kees! Om aangebrande pannen, roestvrijstalen gootsteen en kranen en wasbakken schoon te maken gebruik ik baking soda als schuurmiddel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was Driehoek niet het merk wat weer opnieuw in de markt is gezet?

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken