Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

23 november 2017

Eerste uitbetaling van Google Adsense

Eerste uitbetaling van Google Adsense

In november krijg ik mijn eerste uitbetaling van Google Adsense, op deze blog staan 3 advertenties van Google Adsense.

Op diverse blogs staat vermeld dat je van Google geen bedragen mag noemen. De betalingsdrempel bij het advertentie programma van Google is 70,00 euro. Dus je kan wel nagaan dat het 70,- euro of meer is geworden. Als je deze drempel behaald hebt wordt de uitbetaling de volgende maand gedaan rond de 21ste van elke maand.

Vanaf december 2016 heb ik mijn blog weer opgepakt en ook advertenties geplaatst. Het is geen vet pot op dit moment, maar zo heb ik de kosten van mijn domeinnaam er wel weer uit. Ook zal ik binnenkort een https certificaat kopen bij mijn provider, zodat zuinigeman een veilige https verbinding heeft.

Advertenties zijn niet zo leuk maar ik heb ze zo minst storend op Zuinigeman geplaatst. Zo maak ik geen gebruik van pop-ups advertenties want dat vindt ik zelf heel vervelend.

Hebben jullie ervaringen met advertenties op je blog? Of is het juist heel irritant deze advertenties?
 1. Reken jezelf niet rijk. Weet je dat je deze verdiensten ook moet opgeven bij de belastingdienst en dat je er dan netto minder van overhoudt?
  Je mag overigens wel onkosten zoals de domeinnaam aftrekken van deze bruto-inkomsten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal het opgeven bij de belastingdienst. (Boekhouder) Is er niet een bedrag vrijgesteld... Tot een x bedrag?

   Verwijderen
  2. Ik weet niet of er een vrijstelling is bij bijverdiensten. Daarvoor moet je bij de belastingdienst zijn.

   Verwijderen
 2. In principe is er niet zoiets als een 'vrijstelling voor bijverdiensten'. Je hebt een bepaalde vrijstelling over AL je inkomsten. Als je een gewone baan hebt, dan maak je die daarmee al op en vallen dit soort dingen in feite gewoon onder je inkomsten. Die worden dan opgeteld bij je andere inkomsten.

  Ik heb zelf ook advertenties. Wel heb ik de laatste tijd het aantal wat teruggebracht, zodat ze niet te storend aanwezig zijn. Pop-ups doe ik inderdaad ook niet aan, die vind ik vreselijk irritant.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Interessant! Ik ga me er ook eens in verdiepen!

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken