Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

14 oktober 2017

Onverwachts met onze kat naar de dierenarts

Onverwachts met onze kat naar de dierenarts

Vriendlief moest vorige week zaterdag (7 oktober) onverwachts naar de dierenarts met onze kater. Zijn rechter achter poot(je) was pijnlijk en hij miauwde heel veel toen vriendlief wakker werd. Avond van te voren was er niets aan de hand.

Gelukkig kon vriendlief snel terecht bij de dierenarts in de buurt. Onze kat Luca kreeg een injectie voor de pijn in zijn achter pootje. Waarschijnlijk een spier verrekking en zijn pootje was dikker geworden.

Ook kreeg onze kat een kuurtje voor de preventie en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten. En kreeg vriendlief Metacam 0,5 mg/ml mee naar huis als onze kat nog pijn heeft. De kat was ook gelijk gewogen. Hij woog al 3,5 kg nu naar 6 maanden en het was nodig om zijn dosis te berekenen voor het medicijn.

De laatste dagen is de kat erg rustig en heeft weinig pijn. Normaal is hij erg speels maar nu is hij heel rustig.

De dierenarts wilde een abonnement aansmeren, een dierenverzekering, vriendlief heeft dit afgewimpeld. Wie een kat heeft moet een dieren wat hij of zij neemt wel goed verzorgen. Ook al kost dat geld.

De totale kosten van de dierenarts, was 85,75 euro. Viel mij nog wel mee omdat het op een zaterdag was.
  1. Als ik toch niet zo allergisch was dan had ik al een kat genomen. Heerlijk knuffelen maar ja....helaas. Af en toe wel stikjaloers op mensen die een kat hebben, zorg er maar goed voor.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken