Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

15 oktober 2017

Benedenwoning in de Randstad bijna verkocht

Benedenwoning in de Randstad bijna verkocht

Mijn vorige woning in de Randstad wordt maandag 16 oktober verkocht. Deze woning is natuurlijk al onder voorbehoud verkocht sinds begin september.

Uiteindelijk moet het nog echt verkocht worden via de notaris verkocht aan de woningcoöperatie. Die woningcoöperatie koopt de woning terug via een terugkoop garantie. Via de regeling koopgarant. Ik heb in een aantal delen al verslag gedaan van de koopgarant regeling en binnenkort volgt deel 3 als de woning definitief verkocht is. Hier is deel 1 en deel 2 te vinden. Ook heb ik winst gemaakt op de woning en winst komt niet zo vaak voor bij koopgarant regeling.

De komende dagen gaan wij nog een aantal spullen opruimen en spullen meenemen. zoals; een aantal dozen, tuingereedschap en mijn nieuwe regenpijp potten die ik gebruikte voor een verticale kruidentuin. Nog even de keuken, badkamer en vloeren schoonmaken.

En dan is alles klaar voor de overdracht. Op maandag 16 oktober ga ik nog 1 keer naar de benedenwoning in de Randstad voor de sleuteloverdracht en nog een laatste rondje door het huis met iemand van de woningcoöperatie.

Wij hebben ook een overbruggingskrediet en die wordt maandag 16 oktober ook afgelost. Van deze krediet hebben wij 4 weken gebruik van gemaakt. Kost ons toch weer rond de 20 euro aan rente. Zal blij zijn als wij het huis echt verkocht hebben.

Want nu "heb" ik nog 2 woningen. En meer schulden op mijn naam dan ik zou willen. Zoals de oude hypotheek en de overbruggingshypotheek. Die natuurlijk afgelost worden als de woning echt verkocht is.

(bovenstaande foto komt van het nwwi youtube filmpje)
  1. Wat een spannend moment! Toch fijn als alles officieel afgesloten is. Wens je veel succes met de laatste loodjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken