Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

26 april 2017

Glutenvrij: AH Vrij van glu­ten la­sag­ne­bla­den

Glutenvrij: AH Vrij van glu­ten la­sag­ne­bla­den

Mijn vriend eet glutenvrij om medische redenen. Glutenvrije producten zijn nogal prijzig, maar ik mag graag boodschappen doen en alles uitzoeken wat op de verpakkingen staat.

Zo koop ik standaard glutenvrije producten in de supermarkten zoals bij de Aldi, AH, Dirk, Lidl, Coop en Plus. En als jullie het leuk vinden ga ik dit delen op zuinigeman.nl. Ik koop deze producten zelf en krijg ook niet betaald om hier over te schrijven.

Glutenvrije lasagnebladen
Zo nu en dan maak ik lasagne, een pakje glutenvrij lasagnebladen zijn aan de dure kant. Peak's La­sag­ne glu­ten­vrij kocht ik altijd voor 2,99 euro per pakje van 250 gram. Deze verkoopt mijn AH niet meer en lag er AH Vrij van glu­ten la­sag­ne­bla­den in het schap voor 2,49 euro voor 250 gram. Scheelt toch weer 0,50 cent.


AH Vrij van glu­ten la­sag­ne­bla­den
Ingrediënten: Meel (55% maïs, 45% rijst).

Vanavond maak ik lasagne en dit recept zal ik binnenkort delen. Hiervoor gebruik ik glutenvrije lasagne bladen en fusilli pasta.
  1. Mijn dochter heeft coeliakie, en ik kookte dus ook glutenvrij voor haar. Wat is dat duur he. Ik kan gelukkig goed koken en heb veel pakjes en zakjes niet nodig, maar pasta's maakte ik niet zelf. Pizzabodems maakte ik van bloemkool(stukjes) en brood maakte ik wel zelf.
    Benieuwd naar jouw ervaring met deze lasagna.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik eet ook glutenvrij en baal van de nieuwe lijn producten. Ik vond de liwel stokbroodjes erg lekker voor bij een bbq oid. Nu is er geen echte vervanger. Wel broodjes van schar maar daar zit appelvezel in en ik heb helaas ook een appel allergie. Zo "mis" ik wel meer producten die ik fijn/lekker vond.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken