Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

8 februari 2017

Is euroclix eerlijk met clix?

Is euroclix eerlijk met clix?

Spaar geld met EuroClix
Via de website euroclix kan clix sparen en 1 clix is op dit moment 1,3 euro cent waard. Sinds 08-12-2012 ben ik lid geworden bij euroclix via Zuinigaan. En in deze jaren heb ik tot vandaag 16.000 clix ingeleverd met een waarde van € 207,50.

Heel netjes is dit altijd verlopen. Als ik een bestelling ergens online wil doen, kijk ik eerst even op de website van euroclix als ze zijn aangesloten. Ik neem aan dat ik geld er mee verdien maar euroclix ook.Ik wachtte nog op 1600 clix en daarmee kwam ik op 4105 clix. En met die clix wilde ik mijzelf 50 euro laten uitbetalen op mijn bankrekening. Dit gebeurt altijd keurig overigens.


Niet gekregen
Maar op 21  november 2016 heb ik via euroclix een Ziggo alles in 1 pakket afgesloten. Vorige maand heb ik via clix claimen gevraagd wanneer ik mijn 1600 clix krijg.


Vandaag kreeg ik een email van eruoclix: De Clix voor deze actie zijn reeds beschikbaar gesteld, dit kun je terugvinden in je saldo-overzicht (https://www.euroclix.nl/balance). Hierdoor is het helaas niet mogelijk om deze nogmaals te claimen. Het kan ook zijn dat de Clix zijn bijgeschreven in de tijd tussen het indienen en het afhandelen van je claim.
 
En zoals je kan zien heb ik 800  clix gekregen i.p.v. 1600 clix van euroclix. En kan ik fluiten naar mij 800 clix ter waarde van 10,40 euro. Ik vindt dit niet eerlijk! En weet nog niet als ik lid blijf bij euroclix.

Hoe zijn jullie ervaringen met euroclix? Ook zoiets meegemaakt? Of ben ik een zeikerd? Laat het mij weten.

Update 12-02-2017
Via euroclix contacten formulier gevonden. En een mail gestuurd naar Euroclix.

Euroclix er naar gekeken en zie dat de bestelling in twee delen is gesplitst. Je hebt inderdaad inmiddels 800 Clix ontvangen en ik zie dat het andere deel nog onder beoordeling staat bij onze partner.

Onderstaande gegevens kan ik in ons systeem terugvinden. Actie bij Ziggo 1200 Clix 21-11-2016 09:45 22-11-2016 10:33:14 Niet verwerkt Pending Ik zie dat de afbeelding die je in je blog hebt weergegeven de nieuwe vergoedingen zijn.

Op het moment dat jij jouw abonnement hebt afgesloten, waren er andere vergoedingen van toepassing. Deze zijn per 01-01-2017 veranderd. Je zult in plaats van 800 Clix in totaal 2000 Clix ontvangen voor deze bestelling.

Ik verwacht dat het tweede deel ook snel beoordeeld zal worden en de Clix hiervoor worden bijgeschreven. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je te weinig Clix zult ontvangen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet,  EuroClix Ledenservice
  1. Ik herken het niet. Bij mij wordt altijd alles netjes bijgeschreven. Misschien even contact opnemen met de klantenservice?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerlijk gezegd snap ik niet zo goed waarom mensen tijd en moeite in euroclix steken. Ik vind het, met alle respect, een beetje gerommel in de marge.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken